Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PNL se pregăteşte de o nouă împărţire, de data aceasta cu PDL, a funcţiilor în administraţie

Sâmbătă, 28 Iunie 2014 (19:40:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Decizia de fuziune adoptată, sâmbătă, de congresul PNL relansează discuţia despre schimbarea majorităţilor în administraţia publică. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, sâmbătă, că dacă PDL îşi doreşte o funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, PNL vrea încă o funcţie de viceprimar al municipiului Suceava, alături de cea pe care o are deja liberalul Ovidiu Doroftei. „Trebuie să existe o împărţire egală şi corectă a funcţiilor. Funcţia de vicepreşedinte CJ este cea mai înaltă, aşa că e normal ca PNL să primească un post de viceprimar”, a declarat Băişanu.

El a afirmat că se va consulta cu colegii consilieri locali în vederea nominalizării persoanei care va candida pentru această funcţie. În ceea ce priveşte posturile de conducere ocupate de liberali în instituţiile descentralizata, Băişanu a declarat că aceasta „este problema PSD, dacă dă afară oameni care au susţinut concursuri. Când s-a procedat aşa, întotdeauna cei cu concursuri au câştigat în instanţă. Mi se pare normal să-i schimbe doar pe cei care nu-şi fac treaba”.

Liderul PNL Suceava a mai spus că aspectele concrete legate de fuziune vor fi discutate în organizaţia judeţeană în data de 7 iulie a.c. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL se pregăteşte de o nouă împărţire, de data aceasta cu PDL, a funcţiilor în administraţie.
 Vizualizări articol: 2257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL se pregăteşte de o nouă împărţire, de data aceasta cu PDL, a funcţiilor în administraţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(29 iun 2014, 00:21:49
pe langa faptul ca si/au castigat statutul de mari corupti ai Romaniei (vezi cazurile Rusanu , Stavarache , Uioreanu ,etc.) pnl -istii sunt si tradatorii votului poporului roman care a ales de cine vrea sa fie condus , descotorosindu-se de lichelele pdl .pnl-istii ne aduc iar acele lichele pe cap.sa va fie rusine si urmatorul congres pnl + pdl sa-l aveti la Jilava ptr.ca o mare parte din cei ce conduc aceste partide sunt deja la racoare.
2.   Concurs.........Băi Șanu? trimis de
(29 iun 2014, 11:17:50
„este problema PSD, dacă dă afară oameni care au susţinut concursuri. Când s-a procedat aşa, întotdeauna cei cu concursuri au câştigat în instanţă. Mi se pare normal să-i schimbe doar pe cei care nu-şi fac treaba”

Care concursuri măi băiete? De trimis bilețele la București și de primit subiectele prin poșta rapidă? Dacă ar fi concursuri reale măi amnezică, cum îți explici că ajung doar membri de partid in funcții și câștigă detașat? O fi vreo specie supradotată.
Poate vedem câteva fotografii si convorbiri din sediul CNAS cu matale, chiar în perioada concursurilor de care vorbești. Cred ca pe mâine!!!

2.1  RE: Concurs.........Băi Șanu? trimis de
(29 iun 2014, 17:40:21
La instituțiile deconcentrate din județ promovarea s-a făcut numai pe criterii politice, așa că....vorbe-n vânt domnule Băișanu, ca să nu mai spunem că în unele instituții deconcentrate s-au pus în funcții oameni incompetenți, s-au promovat numai NULITĂȚI, dar asta e ...trăim în România, țineți-o tot așa........
3.   O DATA.... trimis de
(29 iun 2014, 11:34:50
Cu USL-ul au patruns la putere si acesti nemernici care s=au facut cunoscuti dand cu bota in balta, fugind dupa lovele, pastrandu-l pe ROPOTEL si altii ca el in functii, stim noi din ce motive, dar vine si randul lor! A cazut sfatuitorul lui FLUTURAS urmeaza camarila... ady nu ai emotii? Ti se pregateste o cazare...nu, nu la Rimnicu Vilcea, nu cu 3 stele, 3 in pat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei