Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Subprefectul Atanasă Nistor s-a supărat pe directorii de instituţii sucevene care nu vin la şedinţele Colegiului Prefectural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suprefectul judeţului Suceava, Atanasă Nistor, s-a declarat nemulţumit de faptul că şefii instituţiilor descentralizate sucevene nu participă la şedinţele lunare ale Colegiului Prefectural. Atanasă Nistor a spus în şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural că nu i se pare normal ca directorii instituţiilor să-şi trimită înlocuitori la aceste întâlniri. Nistor a făcut această afirmaţie după ce reprezentanta Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava nu a putut să-i răspundă la mai multe întrebări legate de subvenţiile acordate pentru agricultori. Subprefectul judeţului a subliniat că înţelege situaţia de la APIA Suceava, acolo unde director a fost numit o persoană din judeţul Iaşi, însă la Colegiul Prefectural ar trebui să fie prezenţi şefii instituţiilor pentru a putea oferi orice informaţie li se solicită.

„Asta trebuie să fie o lecţie. În mod normal la aceste şedinţe de Colegiu Prefectural trebuie să vină şeful instituţiei. Pentru că el este cel care poate da răspunsuri competente. Iar şefii de instituţii sunt responsabili pentru răspunsurile pe care le dau”, a declarat Atanasă Nistor. El a adăugat că cel puţin la şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural au fost prezenţi foarte mulţi înlocuitori ai şefilor de instituţii, iar acest lucru nu va mai fi admis.

Colegiul Prefectural este format din prefect, subprefect şi şefii serviciilor deconcentrate ale ministerelor şi celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului organizate la nivelul judeţului Suceava. Colegiul Prefectural este structura consultativă a prefectului şi are ca scop asigurarea coordonării activităţii serviciilor publice deconcentrate din judeţul Suceava. Printre atribuţiile Colegiului Prefectural se numără şi analizarea activităţilor instituţiilor deconcentrate şi propunerea de măsuri pentru îmbunătăţirea acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Atanasă Nistor s-a supărat pe directorii de instituţii sucevene care nu vin la şedinţele Colegiului Prefectural.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Subprefectul Atanasă Nistor s-a supărat pe directorii de instituţii sucevene care nu vin la şedinţele Colegiului Prefectural5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei