Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moda nu are vacanţă

Oferte estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele din Iulius Mall Suceava au dat startul ofertelor estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping care se pregătesc de concediu. În această perioadă, clienţii Iulius Mall sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 60% la articolele de sezon şi premii pentru cumpărături. Piesele vestimentare în tendinţe pot fi achiziţionate la discounturi peste aşteptări. Oferte de până la 60% îi aşteaptă pe bucovineni în magazinele Kenvelo şi Be You, iar preţuri înjumătăţite sunt la articolele din C&A, Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Bigotti, Dovani, Motor, Junker, Onix şi Ely Alindor. La Ghio's Collection cumpărăturile sunt mai avantajoase cu până la 40%, iar la Janice cu până la 10%. Oferte care îţi fură privirile îi aşteaptă pe clienţi şi la H&M, Paolo Bertolucci, Blue'63 şi alte branduri din Iulius Mall.

Pasionaţii de mişcare au motive de bucurie la Adidas, unde sunt promoţii de până la 25%. Costume de baie şi lenjerie pentru toate preferinţele sunt mai ieftine cu până la 50% la Sofiaman şi cu până la 30% la Mondex. Pentru cei care sunt în căutarea de încălţăminte comodă pentru vacanţă, Deichmann propune oferte de până la 50%, iar Coly are discounturi de până la 20%. Cei care vor o geantă de voiaj nouă se pot bucura de preţuri mai mici cu până la 50% la Samsonite. Pentru că accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă, la Sabrini se găsesc articole la promoţii de până la 30%, iar magazinul Say propune gadget-uri la oferte ispititoare.

Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Flormar preţurile sunt mai mici cu până la 40%, la Plafar cu până la 30%, însă vizite de cumpărături avantajoase se fac şi la Pro Beauty Shop, Farmona, Centrofarm şi magazinul naturist Adaria Serv.

 

Premii de vacanţă

Şi copiii au parte de promoţii de până la 50%, la Evel Mod, în timp ce al doilea produs cumpărat de la magazinul Louise este la jumătate de preţ. Promoţii sunt şi la Red Castle, iar la Hopa Hopa, în intervalul orar 10:00-13:00, prichindeii se pot juca nelimitat. Cei care vor să îşi decoreze casa pot alege obiecte cu preţuri avantajoase de la „Nu mă uita decor” şi Top Shop. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din Food Court.

În plus, în perioada 27 iunie - 13 iulie, Iulius Mall Suceava răsplăteşte pasiunea pentru shopping cu premii de vacanţă. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate vor fi recompensaţi cu daruri garantate: prosoape pufoase şi viu colorate, geluri de duş pentru răsfăţ şi băuturi răcoritoare pentru zilele toride. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferte estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferte estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei