Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Premiu

Elevă din judeţ, câştigătoare a unui concurs naţional privind protecția consumatorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

88 de elevi de liceu și peste o sută de elevi din clasele primare și gimnaziale au participat la etapa națională a Concursului “Alege! Este dreptul tău”, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 23-27 iunie, în Tabăra ”Delfinul” Năvodari, având ca tematică domeniul protecției consumatorilor.

Județul Suceava a fost reprezentat de elevele Carolina Ursu – Colegiul de Industrie Alimentară Suceava și Ana Maria Ianoș – Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, la secțiunea liceu. Carolina Ursu s-a clasat pe prima poziţie a clasamentului individual.

Potrivit insp. Tatiana Vîntur, inspector pentru educație permanentă, coordonatorul echipei din regiunea NE, „la secțiunea individuală, elevii din regiunea NE au dominat competiția, în primii cinci clasându-se patru elevi din județele Suceava, Iași și Vaslui, iar în primii 20 de concurenți situându-se opt elevi din județele regiunii Nord Est”.

Aceasta a mai menţionat că probele de concurs la etapa națională au constat în testarea cunoștințelor din domeniul protecției consumatorilor (test grilă), primii 20 de elevi calificându-se la proba de eseu cu tema ”Practici comerciale incorecte”.

Tatiana Vîntur a mai transmis felicitări elevilor și profesorilor îndrumători - prof. Cristina Lăcrămioara Lupan (Colegiul de Industrie Alimentară Suceava), prof. Liliana Jescu (Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Iași), prof. Maria Vrînceanu (Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului).

Competiţia a fost organizată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, Inspectoratul Şcolar al Municipiului București și Colegiul Național ”A.D. Xenopol” București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevă din judeţ, câştigătoare a unui concurs naţional privind protecția consumatorilor.
 Vizualizări articol: 1599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Elevă din judeţ, câştigătoare a unui concurs naţional privind protecția consumatorilor4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei