Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2014 - Anul XIX, nr. 144 (5653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Pârteștii de Sus

Proiectul „Campionii 2014”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Pârteștii de Sus a derulat, în ziua de 22 iunie, Proiectul Educativ „Campionii 2014”, ediția a XI-a, proiect prin intermediul căruia sunt premiați anual atât elevii care au obținut rezultate foarte bune la olimpiade școlare pe discipline de învățământ și la concursuri școlare de specialitate, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pe parcursul anului școlar 2013-2014.

 

Derularea acestui proiect contribuie de câțiva ani la stimularea interesului pentru participare la olimpiade şi concursuri școlare, dezvoltă spiritul competitiv în rândul elevilor și contribuie în același timp la creșterea prestigiului școlii.

Aşa cum aflăm de la directorul şcolii, prof. Marcel Anton Cojocar-Sahlean, anul acesta au fost premiați elevii Filip-Iacek Zielonca, Cristian Ignat Halițchi, Monica-Claudia Curuț, care au obținut premiile I și II la Olimpiada națională de limba polonă, elevii Ana-Alexandra Vavrici, Claudia Marculeac, Bianka-Paula Iedenac, Sebastian- Robert Opocinschi, care au obținut premiile I, II și mențiuni la etapele județene și interjudețene la religie romano-catolică, de la școlile din Cacica și Solonețu Nou.

Au fost premiați, de asemenea, elevii Valentina Todosi - mențiune la Olimpiada județeană de biologie, Tudor Boloca, Elisabeta Lupaescu, Doriana Drăghici, Alexandra Ciornei - mențiune la Olimpiada de educație civică, cl. III-IV, și elevii componenți ai echipei de handbal, care au obținut mențiune la faza județeană la Olimpiada Naţională a Sportului Școlar.

Premiaţi au fost și elevii din ciclul primar, care au obținut premii, medalii şi mențiuni la concursurile școlare de limba română și matematică.

Toți campionii au fost răsplătiți cu diplome, articole sportive și dulciuri asigurate din fonduri de la Primăria Cacica și de la sponsori locali.

La manifestare au participat peste 400 de spectatori, părinți și cadre didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Campionii 2014”.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul „Campionii 2014”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei