Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2014 - Anul XIX, nr. 137 (5646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urbanism

Reparația arterelor de circulaţie din Rădăuţi, în atenţia executivului local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de reparaţie a străzilor, prin plombări asfaltice, din municipiul Rădăuţi a început să prindă contur. Dacă pe strada Ştefan cel Mare se poate circula deja în condiţii decente, iar pe alte artere se desfășoară lucrări, imediat ce condiţiile vor permite, pe zece străzi va fi turnat covor asfaltic. Şeful biroului Urbanism din Primăria Rădăuţi, inginerul Gabriel Flutur, a declarat: „Chiar dacă lucrările de plombări asfaltice au demarat ceva mai târziu decât în anii anteriori, din motive obiective legate de buget ori de condiţii meteo, aş putea spune că la această dată se desfăşoară în condiţii de normalitate. Prima etapă, deja finalizată, a cuprins zona dintre capătul străzii Ştefan cel Mare şi intersecţia cu strada Iraclie Porumbescu, cu menţiunea că mai avem de lucrat pe câteva porţiuni mici, în zona bisericii catolice. Executanţii lucrărilor au fost plecaţi pentru două săptămâni şi acum a fost reluată activitatea, practic urmează strada Gării până la intersecţia cu spitalul vechi, strada Spitalului, apoi strada Volovăţului, până la ieşirea din municipiu. Am contactat o altă firmă de profil şi astăzi vor demara lucrări pe strada Bogdan Vodă, de la intersecţia cu Mihai Viteazul până la calea ferată. Etapa următoare prevede lucrări pe străzile Iraclie Porumbescu, Mărţişor, Pictor Grigorescu, Şcolii Noi, Horea, Dimitie Dan, Ion Nistor, C-tin Dobrogeanu Gherea şi trebuie precizat că nu vom interveni pe arterele unde se va lucra la reţeua de apă-canal”.

 

Olărean: „Cât priveşte covorul asfaltic, ţin să vă spun că s-a finalizat procedura de licitaţie pentru cele zece străzi pentru care s-au aprobat aceste lucrări”

Primarul municipiului, Aurel Olărean, este decis să urgenteze lucrările de refacere a drumurilor şi spune că în cel mai scurt timp va fi turnat covor asfaltic pe zece artere din localitate. „Nu sunt tocmai mulţumit de ritmul în care se repară drumurile din municipiu, însă, cât priveşte covorul asfaltic, ţin să vă spun că s-a finalizat procedura de licitaţie pentru cele zece străzi pentru care s-au aprobat aceste lucrări, mă refer la străzile Frâncei, Abatorului, inelul dinspre Calea Bucovinei, şi în continuare, inelul pentru traficul greu, inel format din străzile Papetăriei, Mihai Bodnar, Nicolae Bălcescu, Mihai Pitei. Aceste lucrări care vor începe imediat după finalizarea  intervenţiilor pentru apă-canal în zonele respective”, a precizat Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparația arterelor de circulaţie din Rădăuţi, în atenţia executivului local.
 Vizualizări articol: 1995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Reparația arterelor de circulaţie din Rădăuţi, în atenţia executivului local1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Covorul asfaltic trimis de
(17 iun 2014, 11:09:40
Pe Calea Bucovinei, de la Petrom inspre iesirea din oras, s-a turnat un covor asfaltic pe care era sa-mi rup capul cu motocicleta, zici ca mergi pe suprafata Lunii. Ma intreb cine a receptionat lucrarea si ma gandesc ca acea persoana ar trebui sa plateasca pentru incompetenta sa. Apoi ma trezesc din visare si imi amintesc ca traiesc in romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei