Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2014 - Anul XIX, nr. 137 (5646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drum refăcut

Covor asfaltic între Suceava şi Salcea, până la finele acestei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Refacerea drumului care face legătura între municipiul Suceava şi oraşul Salcea va fi finalizată săptămâna aceasta, odată cu turnarea unui strat final de covor asfaltic.

Porţiunea de drum naţional (DN 29) de pe teritoriul municipiului Suceava care face legătura cu oraşul Salcea se reface din fondurile proprii ale municipalităţii sucevene, pentru a nu exista o discrepanţă mare între tronsonul de 36 de kilometri Suceava – Botoşani, refăcut din fondurile CNADR, şi principala arteră de circulaţie a Sucevei.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, le-a cerut constructorilor să finalizeze săptămâna aceasta refacerea  porţiunii intermediare.

„Până acum s-au făcut reparaţii, de acum se poate turna şi covorul asfaltic. Am vorbit cu constructorii, care s-au angajat să finalizeze lucrarea până vineri”, a precizat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Covor asfaltic între Suceava şi Salcea, până la finele acestei săptămâni.
 Vizualizări articol: 2271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Covor asfaltic între Suceava şi Salcea, până la finele acestei săptămâni3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Observatii trimis de
(17 iun 2014, 11:13:35
Orice sofer care circula prin Suceava spre Botosani, este exclus sa nu constate bataia de joc fata de banii publici. Lipsa calitatii asfaltarilor facute ne plaseaza in aceeasi oala cu Falticeniul. E jenant sa vorbest Lungule ca se fac asfaltari. Mergi ca pe camp pana dai de SOSEAUA de dupa semnul cu SUCEAVA TAIAT!
JENANT!
Poate e chiar de competenta DNA modul in care s-au cheltuit banii. Cine face receptia din partea primariei?
1.1  RE: Observatii trimis de
(17 iun 2014, 13:37:21
Cine face receptia din partea primariei?- cumatru Lungu primtaran cu directive pt. cumatru Floristeanu - care ar trebui sa reasfalteze toata artera principal daca cei cu C.T.C. si-ar face datoria --- dar o sa scape ca la toamna se termina garantia , dar cei de la DNA dorm sau au grija de dl cumatru 1 si 2
2.   Pe cine mai alegem!?... trimis de
(17 iun 2014, 13:38:37
Conducatorii nostri sunt asa cum i-am ales noi, prostimea: corupti, aroganti, nepregatiti si dezinteresati in a relationa cu oamenii. Nu au un plan de perspectiva, nu au tact, iar tactica de a rezolva problemele stringente ale Sucevei nu exista. Nu-i normal ca oamenii care i-au votat, din toata inima, sa asiste la toate neputiintele lor. Primaru a promis in trei riduri ca se va reface cartierul G. Enescu, str. Univerisitatii, etc. !
Nechifor, Victor Ponta- ba se face centura, aeroportul, asfaltarea strazilor si trotuarelor, autostrada la Suceava, ba nu se face... Ne duceti cu vorba! Bine ca vin cei din SUD si ne promit marea cu sarea, pina ii alegem!
Realitatea este că Nechifor, Victor Ponta si Lungu mint pe toată lumea. Ceea ce se face acum, demonstreaza înca o dată că acesti oameni nu iși ține promisiunile.

Exact ca primarul nostru Lungu, care procedeaza la fel, vorbeste, promite, dar ce face?!
2.1  RE: Pe cine mai alegem!?... trimis de
(17 iun 2014, 19:52:06
La bucale conduce un intelectual, la suseava conduce un smenar care face golanii pe fata, la vedere cu familia lui de la umbra cazanului. Da bey smenarilor care nu aveti carisma, clasa si condescendenta fata de cei care va voteaza.... faceti drum la voi in familie sa va voteze saracimea ca santeti smecheri. Mai au si tupeu sa se dea la ziar cum ei isi fac bine intre ei si asfalteaza. Dar in alte locuri strategice din sv unde "nu este rude" de ce nu pune idolul sarmalelor "osu la treaba" ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei