Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2014 - Anul XIX, nr. 137 (5646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De neoprit

333 de şoferi verificaţi cu etilotestul, în weekendul în care patru şoferi băuţi au provocat accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În weekendul trecut, în care patru şoferi băuţi au provocat accidente, Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, pe timp de noapte, acţiuni de control axate tocmai pe depistarea şoferilor băuţi. În intervalul 13-15 iunie, echipajele de control care au acţionat pe timp de noapte au verificat cu etilotestul nu mai puţin de 333 de şoferi.

Conform comisarului Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, „în urma acţiunilor au fost constatate şapte infracţiuni, din care trei alcoolemii, două conduceri fără permis ori cu permisul suspendat, totodată fiind depistate şi două autovehicule care nu erau înmatriculate. În cadrul acestor acţiuni au fost reţinute şi cinci permise de conducere, din care unul pentru consum de alcool, şi au fost aplicate 161 de amenzi, în valoare de peste 35.000 de lei”.

Din păcate, evenimentele de la finele săptămânii trecute au confirmat ceea ce poliţiştii rutieri au constatat de mult: în weekend, mai ales pe timp de noapte, pe şosele sunt mai mulţi şoferi băuţi şi automat creşte riscul de accidente.

După cum am prezentat pe larg în ediţia de ieri a ziarului nostru, patru şoferi băuţi au provocat accidente la finele săptămânii trecute, trei dintre ei pe timp de noapte. Din cei patru şoferi, trei erau tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Un şofer în vârstă de 20 de ani, de exemplu, care s-a răsturnat cu un BMW la Iacobeni şi a accidentat grav un bătrân care se deplasa pe trotuar, avea o concentraţie de 1,11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Aproape 500 de amenzi, după un control cu radare în cascadă

Tot la finele săptămânii trecute, dar pe timp de zi, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune de control cu radare în cascadă, pentru reducerea riscului de accidente pe fond de viteză excesivă. Au fost constatate trei infracţiuni, reţinute 16 permise de conducere şi aplicate 485 de amenzi, în valoare de 133.000 de lei. Cele mai multe amenzi, 386, au fost pentru depăşirea limitelor de viteză înregistrată de radare. Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 128 de km/h, pe DN 2, la Cumpărătura. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 333 de şoferi verificaţi cu etilotestul, în weekendul în care patru şoferi băuţi au provocat accidente.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
333 de şoferi verificaţi cu etilotestul, în weekendul în care patru şoferi băuţi au provocat accidente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei