Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2014 - Anul XIX, nr. 137 (5646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

ACET taie apa rece în două comune cu mari datorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operatorul regional de servicii de apă şi canalizare, ACET, va declanşa săptămâna viitoare o campanie de debranşare a rău-platnicilor de la reţelele de aprovizionare cu apă potabilă.

Această măsură va fi aplicată în două comune ale judeţului Suceava, dar şi în cazul unui agent economic din municipiul Suceava.

În comuna Ciprian Porumbescu, toţi consumatorii racordaţi la reţeaua de apă riscă să nu mai beneficieze de apă rece, direct la robinete, pentru o perioadă destul de mare, pentru că acolo contorizarea nu se face la nivel de gospodărie, ci există un singur contor general, de la care societatea locală de distribuţie SC APĂ-CANAL comuna Ciprian Porumbescu redistribuie apa şi costurile acesteia la fiecare consumator în parte. Restanţele respectivei societăţi către ACET sunt de aproape 20.000 de lei.

În situaţia de a fi debranşaţi de la apă rece sunt şi locuitorii din comuna Cornu Luncii – satul Brăieşti, pentru un debit restant de 237.200 de lei.

Tot de săptămâna viitoare va fi tăiată apa rece şi pentru societatea de confecţii Star Mod SA, aflată în insolvenţă, care a acumulat un debit total de 30.900 de lei.

Din această sumă, 13.500 de lei reprezintă debitul neachitat după intrarea în insolvenţă, aferent lunilor ianuarie, februarie, martie, aprilie şi mai 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACET taie apa rece în două comune cu mari datorii.
 Vizualizări articol: 1990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
ACET taie apa rece în două comune cu mari datorii3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MANAGEMENT DEFECTUOS IN ACET trimis de
(17 iun 2014, 15:54:35
la ACET nu este doar un haos si un management defectuos ci este multa nesimtire si multa lene a unui grup restrans de boieri care consuma aerul de acolo pe foarte multi bani. DE CE NU SE FAC CONTRACTE INDIVIDUALE CU FIECARE BENEFICIAR atata timp cat fiecare are un contor personal pt. citirea consumului? de ce la E ON se poate si la ACET nu? CINE VREA SA REZOLVE O PROBLEMA, CAUTA SOLUTII...CINE NU VREA, cauta motive...cam asa ca unul care inca mai face pe grozavu prin ACET.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei