Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2014 - Anul XIX, nr. 137 (5646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Premieră la Suceava

Peste 200 de tineri au participat la Festivalul „Family Olympics - Bucurie în Mișcare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de tineri au participat, în perioada 13-15 iunie, la Festivalul „Family Olympics - Bucurie în Mișcare”, care s-a desfăşurat la Iulius Mall Suceava. 

Evenimentul a fost organizat pentru prima dată în Suceava de Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri, în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Suceava, şi a fost parte integrantă dintr-o campanie amplă, dezvoltată de Asociaţia 11even din Cluj-Napoca și derulată în această primăvară în cinci oraşe din România: Târgu Mureș, Arad, Bacău, Cluj-Napoca și Suceava.

 

Trei workshopuri pe teme de gătit sănătos

În cele trei zile de festival, la Suceava au fost organizate peste zece competiții sportive (bubble football, cros, tir cu arcul, mini football, badminton, ski race, mini golf, football – target, sărituri la coardă, mini tenis), s-au oferit premii pentru competițiile sportive (diplome, tricouri personalizate, cupe, medalii, tricouri semnate de Hagi, dulciuri), au avut loc reprezentații artistice prezentate de Asociația Euroactiv și reprezentații interactive de dans (Salsa Family) și zumba (Zumba Suceava).

Nu au lipsit nici sesiunile de face-painting ale Alinei Gavriloaie și reprezentații ale clovnului Bobo.

De mare interes pentru public au fost şi cele trei workshopuri pe teme de gătit sănătos (speakeri Vito Lamanuzi, reprezentant al Ristorante Casanova, și Gabriela Moroşan, participant la concursul Masterchef), mișcare (speaker Florin Neciu, Zumba Suceava) și nutriție (speaker Andrei Mareniuc). Tot în cadrul festivalului a avut loc şi o întâlnire a cicliștilor, organizată de Suceava Pedalează.

 

Stil de viaţă sănătos, prin mişcare

Cei peste 200 de tineri prezenţi la festival s-au implicat în activități sportive, iar părinții, copiii mici, bunicii și-au petrecut timpul liber într-un mod activ, dorind să învețe ce înseamnă un stil sănătos de viață, oferit de practicarea mișcării și a sportului.

Festivalul “Family Olympics – Bucurie în Mișcare” a fost susținut de Asociaţia 11even din Cluj-Napoca, E.ON România, alături de Kaufland, Epson, DPD. Parteneri locali în cadrul evenimentului au fost Iulius Mall Suceava, Asociația Județeană ”Sportul pentru Toți” Suceava, Suceava Live, Radio Vocea Evangheliei, OrasulSuceava.ro, Suceava Pedalează, Monticond, Asociația ”Alecs Group” Suceava, AIESEC, Asociația Euroactiv, Crucea Roşie - Filiala Suceava, Zumba Suceava și Salsa Family Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de tineri au participat la Festivalul „Family Olympics - Bucurie în Mișcare”.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 200 de tineri au participat la Festivalul „Family Olympics - Bucurie în Mișcare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei