Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2014 - Anul XIX, nr. 109 (5618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În această vară

Tabere la mare cu preţuri de la 410 lei, pentru elevii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Suceava pune la dispoziţia elevilor, dar şi a cadrelor didactice din judeţ, sejururi la mare cu preţuri pornind de la 410 lei. Tarifele pentru o tabără la mare diferă în funcţie de condiţiile de cazare şi de perioada pentru care optează doritorii, preţurile incluzând atât masa, cât şi cazarea.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava oferă tabere în Complexul „Briza Mării” din Eforie Sud, complex situat pe faleza staţiunii, la 100 de metri de plajă. Tabăra dispune şi de piscină în aer liber, precum şi de două vile recent renovate. Prima dintre ele (Vila B1) are camere cu câte 4-5 paturi, cu mobilier şi cazarmament nou, cu grup sanitar şi duşuri pe palier şi cu apă caldă non-stop. Preţul pentru cazarea în Vila B1 variază de la 410 lei la 470 de lei, în funcţie de perioada aleasă.

Cea de-a două vilă (Vila B5) dispune de camere de câte trei sau patru paturi, are baie proprie, televizor şi frigider. Cadrele didactice însoţitoare beneficiază de camere cu baie proprie, televizor şi frigider, la cerere. Preţul începe de la 450 de lei şi ajunge la 540 de lei, în funcţie de perioada aleasă. 

Prima serie de elevi va pleca în tabără pe 25 iunie.

Transportul se asigură prin CFR, la clasa a II-a, preţul dus – întors pentru un elev fiind de 125 de lei.

Organizatorul unei grupe de zece plătitori beneficiază de gratuitate, iar un copil al acestuia de o reducere de 50% din preţul taberei, mai puţin transportul.

 

Sejururi la cerere

La solicitarea doritorilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava poate organiza sejururi în următoarele centre de agrement din ţară – Arieşeni (Alba), Moneasa (Arad), Corbeni şi Baza turistică Piteşti (Argeş), Şuncuiuş, Valea Brătcuţei, Remeţi, Băile Felix (Bihor), Codrii de Aramă (Botoşani), Predeal (Braşov), Arbănaşi, Monteoru, Poiana Pinului (Buzău), Râul Alb (Caraş Severin), Leghia (Cluj), Pădureni (Covasna), Gârboavele (Galaţi), Săcelu (Gorj), Băile Homorod, Izvorul Mureşului (Harghita), Căprioara, Costeşti (Hunedoara), Amara (Ialomiţa), Muncel (Iaşi), Mara, Cuarţ (Maramureş), Drobeta-Turnu Severin (Mehedinţi), Sovata (Mureş), Oglinzi (Neamţ), Buşteni (Prahova), Păltiniş, Sălişte, Cisnădioara (Sibiu), Izvoarele Barcăului (Sălaj), Dunărica (Teleorman), Poieni Strâmbu, Chevereşu Mare (Timiş), Sulina (Tulcea), Căciulata (Vâlcea) şi Galaciuc (Vrancea). Sejururile sunt de şase zile, iar preţurile sunt cuprinse între 420 şi 540 de lei pentru o persoană, la care se adaugă transportul.

 

Tabere de limba engleză

Pentru elevii care vor să înveţe sau să-şi perfecţioneze limba engleză, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava propune tabere de limba engleză la Valea Budului (Bacău), în perioadele 13-20 iulie, 22 iulie - 1 august şi 3-10 august. Preţul acestora este de 560 de lei.

Potrivit reprezentanţilor DJST Suceava, „această tabără este singura cu tradiţie în ţară în cunoaşterea şi aprofundarea limbii engleze, la care participă studenţi din Marea Britanie, participanţilor organizându-li-se excursii şi drumeţii, jocuri distractive, activităţi şi concursuri sportive”.

Relaţii suplimentare, rezervări şi înscrieri la tel. 0746 22 4433 – prof. Cristi Bărculescu sau la adresa de e-mail djstsuceava@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabere la mare cu preţuri de la 410 lei, pentru elevii suceveni.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tabere la mare cu preţuri de la 410 lei, pentru elevii suceveni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei