Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2014 - Anul XIX, nr. 109 (5618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victor Ponta, în vizită oficială în judeţul Suceava

Joi, 15 Mai 2014 (17:59:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Premierul României şi liderul PSD, Victor Ponta, va fi prezent vineri în judeţul Suceava. Înainte de a ajunge în judeţ, Victor Ponta se va opri în localitatea Baisa, în judeţul Botoşani, unde va face declaraţii cu privire la modernizarea DN 29, care face legătura dintre cele două judeţe. Lucrările de modernizare a acestei rute au fost început în cursul anului trecut, fiind realizate de compania UMB Spedition. Lucrările de modernizare la acest drum urmează să fie finalizate în cursul acestui an. De la Baisa, liderul PSD va ajunge în comuna Dumbrăveni din judeţul Suceava, pentru a participa, începând cu ora 15:00, la un miting electoral al Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. Întâlnirea electorală va avea loc în parcul comunal din Dumbrăveni, la acest eveniment fiind aşteptaţi să participe membri şi simpatizanţi PSD din judeţele Suceava şi Botoşani. Victor Ponta se va deplasa apoi la Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea, pentru a vedea stadiul lucrărilor de modernizare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta, în vizită oficială în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victor Ponta, în vizită oficială în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Victor Ponta nu iși ține promisiunile ! trimis de
(15 mai 2014, 21:57:33
Realitatea este că, Victor Ponta minte pe toată lumea, ceea ce face acum, demonstreaza înca o dată că acest om nu iși ține promisiunile și nu avea de gând să respecte protocolul USL până la capăt, conform caruia, candidatul la președinție urma sa fie Crin Antonescu.
2.   Comentariu trimis de
(15 mai 2014, 23:02:56
Ce tot umbla papagalul asta sa pacaleasca lumea, ca ce a avut de demonstrat , a demonstrat -SUNTEM SATUI DE MINCIUNI SI PROMISIUNI , vrem sa scapam de ciuma rosie!
3.   Nu numai ca minte, e si incompetent si neserios trimis de
(16 mai 2014, 03:54:31
Deci Romania trece prin cod galben si portocaliu de ploi si ce face Ponta? Se plimba prin tara ca un copil pierdut! Incredibil! Daca isi face campanie eletorala macar sa isi dea demisia si sa lasa pe altul mai serios sa ii faca treaba!! Macar asa nu ar fi un pericol public!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei