Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2014 - Anul XIX, nr. 98 (5607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Municipiul Fălticeni

Restricţii de circulaţie pe DN 2, începând de luni, 5 mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local Fălticeni a aprobat luni, 28 aprilie, în cadrul unei şedinţe extraordinare, interzicerea traficului greu pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, în perioada 5 mai – 15 iunie a.c.

Decizia a fost luată pentru a facilita constructorului care derulează lucrările în proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni” să obţină în timp util avizele necesare aplicării acestei restricţii temporare.

În perioada 5 mai – 15 iunie, mijloacele auto cu masa mai mare de 7,5 tone care tranzitează Fălticeniul, pe drumul european 85, vor ocoli localitatea pe traseul Spătăreşti-Păltinoasa. În acest sens au fost stabilite măsuri de semnalizare rutieră şi informare a participanţilor la trafic. Restricţia nu se aplică autoutilitarelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ambulanţelor, maşinilor armatei şi celor de transport persoane, dar şi în alte situaţii speciale stabilite de autorităţi.

După decizia deliberativului, marţi, 29 aprilie, la sediul Primăriei Fălticeni, în cadrul unei întâlniri convocate de primarul Gheorghe Cătălin Coman, au fost discutate aspecte care ţin de punerea în aplicare a restricţiei de trafic pe tronsonul de drum european ce traversează Fălticeniul. La discuţii au participat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ai Serviciului Rutier Suceava, ai Poliţiei municipiului Fălticeni, ai Biroului Poliţie Rutieră Fălticeni, ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, ai Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni şi ai şcolilor de şoferi.

„Ne propunem să restricţionăm circulaţia pentru traficul greu pe strada Sucevei până pe 15 iunie. Am rugămintea ca toţi transportatorii din Fălticeni cu maşini mai mari de 7,5 tone să îşi reorganizeze activitatea de transport în perioada de restricţie. Îi rog pe toţi conducătorii auto să respecte semnele de circulaţie şi indicaţiile agenţilor de poliţie. Sunt anumite propuneri pe care le avem privind modernizarea străzii în perioada imediat următoare introducerii reţelelor de apă,  canalizare şi realizarea tuturor racordurilor. Pe lângă reabilitarea străzii şi trotuarelor, avem probleme cu iluminatul public, care este foarte vechi, este şi pe stânga şi pe dreapta străzii şi se produc numeroase avarii. Propunerea noastră este să mutăm iluminatul public pe mijlocul străzii, separând astfel şi cele patru benzi de circulaţie printr-un scuar”, a precizat primarul Cătălin Coman.

Pe lângă scuar, pe această stradă urmează a fi amenajate şi două sau trei sensuri giratorii.

În acelaşi cadru au fost aduse în discuţie o serie de priorităţi care ţin de reglementarea traficului rutier pe raza municipiului Fălticeni: modernizarea infrastructurii rutiere pe strada Sucevei, renunţarea la unele treceri de pietoni şi înfiinţarea unora noi, semaforizarea unor porţiuni stradale cu trafic pietonal aglomerat, parcarea în zonele unde această manevră este interzisă, executarea lucrărilor de reparaţii pe străzile din municipiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii de circulaţie pe DN 2, începând de luni, 5 mai.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Restricţii de circulaţie pe DN 2, începând de luni, 5 mai5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei