Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2014 - Anul XIX, nr. 98 (5607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


7 nu-i ca 10!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am să încep recomandându-vă să recitiţi rubrica asta din ziarul de alaltăieri, pasajul în care spuneam că dacă Bayern va juca cu Real la fel de prost ca în meciul cu Werder, de sâmbăta trecută, va primi nu doar 2 goluri, ci 4. Vă mulţumesc pentru aprecieri! Ceea ce s-a petrecut alaltăieri la Munchen nu se încadrează în nici una din categoriile de evenimente din sfera normalităţii. Nici jocul, nici scorul, nici celelalte întâmplări de pe gazon n-au nimic normal în ele, ci eventual doar o puternică asemănare cu memorabila zicere „Iarna nu-i ca vara!” Nu cred că există vreun fan (din cei vreo 170 de milioane!) de-ai Real-ului care să fi prezis un asemenea scor. Eu însumi, când am scris aici că Bayern va lua 4, mă gândeam la un 2-4 şi nicidecum la faptul că nu va reuşi să înscrie nici măcar o singură dată. Tot în categoria neîntâmplate se înscrie şi scorul în sine: nu cred că Bayern a mai avut parte de vreun 0-4 în toată istoria ei, în toate competiţiile, başca meciurile amicale. Este rezultatul „muncii” de un sezon a lui Pep, care dacă încă nu şi-a dat demisia până să citiţi dv. această rubrică înseamnă că e şi nesimţit, nu doar incapabil de a depăşi conceptul de tiki-taka, cel mai distrugător virus din spaţiul fotbalistic, cu care, iată, a infestat şi Munchen-ul, cum bine sesizase şi Franz Beckenbauer încă de acum vreo lună. Falimentul ireversibil al panaramei ăsteia de fotbal e demonstrat şi de prăbuşirea, presupun totală, a Barcelonei, „laboratorul” unde „savantul” Pep a creat monstruozitatea. S-a văzut alaltăieri că şi pe Bayern, dacă o iei la fotbal, adică fugă, centrare, şut, o termini. Rămâne cu posesia care în lipsa golului te face doar să râzi mai cu poftă. Peste toate, fenomenul Cristiano Ronaldo, căruia e clar că i se rupe-n paişpe de echipa pentru care joacă. El are, asemenea lui Federer sau Bubka, de bătut recorduri şi de demonstrat lumii întregi că 7 nu-i ca 10, când îl ai scris pe spinare, tot aşa cum vara nu-i ca iarna şi nici 14, cât era recordul de goluri într-un sezon de Champions' League, nu-i ca 16.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 nu-i ca 10!.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
7 nu-i ca 10!4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei