Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2014 - Anul XIX, nr. 82 (5591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Șoferi care făceau transport ilegal de persoane, trași pe dreapta de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multi șoferi care făceau transport ilegal de persoane au fost opriţi în trafic de către polițiști și s-au ales cu dosare penale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, în urmă cu două zile, la intrarea în Frasin, pe DN 17, polițiștii din localitate au oprit trei autoturisme, în care, pe lângă șoferi, se aflau câte patru pasageri în fiecare maşină.

Pasagerii au recunoscut că au fost luați la ocazie şi plătiseră diferite sume de bani șoferilor.

Conducătorii auto în cauză, doi tineri în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, şi un bărbat în vârstă de 61 de ani, doi din Frasin, unul din Câmpulung Moldovenesc, au recunoscut că făceau transport de persoane.

„Efectuau activități de transport persoane cu autoturismele proprietate personală pe ruta Frasin – Gura Humorului și retur, fără a fi autorizați în acest sens potrivit prevederilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că faţă de cei trei șoferi s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi care făceau transport ilegal de persoane, trași pe dreapta de polițiști.
 Vizualizări articol: 3702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Șoferi care făceau transport ilegal de persoane, trași pe dreapta de polițiști5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 apr 2014, 13:56:56
Domnilor politisti decat sa pierdeti timpul cu niste amarati care castiga si ei cosul zilnic pentru familie, mai degraba ati controla microbuzele care fac curse din localitatile invecinate, care dimineata circula supraincarcate, calatorii stand ca sardelele!
Aici de-abia putem vorbi de un pericol si trebuie actionat , sau va deranjati colegii, care detin aceste microbuze?):
2.   Hai sa lucram toti la negru. trimis de
(10 apr 2014, 14:08:09
Pai acei amarati care isi castiga cosul zilnic, iau clientii celor care respecta legea si sunt autorizati pentru astfel de activitati. Tot cosul zilnic il castiga si ceilalti.
3.   CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA trimis de
(10 apr 2014, 18:24:05
Trebuie să înceteze acest fenomen periculos, transportul la negru. Ar trebui să fie controale si pe rutele spre: Radauti, Liteni, Falticeni, Botosani. Pe langa ca nu platesc impozite, pun si viata oamenilor in pericol; au masini modificate, s-a ajuns sa care oameni prin portbagaje, iar viteza este cu mult peste cea legala. O actiune buna a politiei, in ciuda faptului ca are obiceiul sa de-a amnda la cel corect si sa primeasca dreptul de la cei ce incalca zilnic legislatia.
4.   E bine! trimis de
(11 apr 2014, 10:28:02
asa trebuie, felicitari!

trebuie trasi pe dreapta si amendati atat amaratul cu cosul lui zilnic, care numai amarat nu e, cat si ala cu microbuzul! astia care fac transport ilegal de persoane, cu masini personale, verificate cine stiu cum si unde, sunt un real pericol pentru vietile noastre! am circulat odata cu un buz de la Sv spre Radauti si am ramas socat sa vad ce stil de condus, de depasiri... ce jeg de masina! nu conta ca era localitate sau nu, numara banul la volan... etc! PERICOL pe drum public!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei