Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2014 - Anul XIX, nr. 82 (5591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Un profesor al liceului din Dumbrăveni, distins cu Premiul pentru Excelenţă în Educaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece profesori din România vor primi recunoașterea publică a muncii lor, dar și o recompensă materială pentru efortul și rezultatele înregistrate, în cadrul Galei Premiilor Mentor pentru Excelenţă în Educaţie.

Printre aceştia se numără şi Romeo Bolohan, profesor în cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni. Acesta va fi recompensat cu un premiu în valoare de 8.000 de lei și un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de renumitul artist Ioan Nemțoi. Pentru această ediţie a galei au fost primite 505 de dosare de nominalizări, pentru 174 de profesori sau antrenori al căror talent a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Romeo Bolohan predă de 13 ani disciplina Educaţie tehnologică.

Potrivit acestuia, „premiul pentru care am fost nominalizat îmi aduce o mare satisfacţie. E un lucru unic într-o carieră, se acordă foarte greu şi înseamnă un plus de motivaţie pentru a-mi face meseria aşa cum am visat”.

Premiile se vor acorda în data de 16 aprilie în cadrul unei festivităţi organizate la Cazinoul din Cluj. Invitatul de onoare al Galei Premiilor Mentor din acest an va fi academicianul Solomon Marcus, care va vorbi despre mentorat.

 

În 2012, a mers la Disneyland Paris cu elevii săi

Despre activitatea sa didactică, Romeo Bolohan povesteşte că, ani la rând, i-a învăţat pe elevi săi să iubească lucrul bine făcut şi i-a îndrumat în alegerea carierei.

„Mulţi elevi de-ai mei au ales să fie profesori, doctori, ingineri în ţară şi în străinătate. Eu nu cred că poţi face performanţă doar fiind foarte specializat într-o singură direcţie. De-a lungul timpului am cunoscut de multe ori succesul, prin rezultatele tuturor categoriilor de elevi pe care i-am îndrumat: atât cu elevi crescuţi în instituţiile de protecţie a copilului din judeţul Suceava, ca promotor în ceea ce priveşte continuarea studiilor liceale sau universitare, cât şi cu elevi capabili de performanţă. În acest sens am obţinut peste 300 de diplome cu premii sau participări la diverse concursuri sau olimpiade şcolare locale, judeţene, naţionale şi internaţionale”.

Cel mai mare şi valoros premiu a fost în 2012, când acesta a câştigat Concursul Naţional “Tort Aniversar Disneyland Paris”, competiţie la care au participat 75 de şcoli din ţară.

Acesta a mers la Paris cu 30 de elevi şi 6 însoţitori. Toate costurile privind zborul, transferul la hotel, mesele, asigurarea şi cazarea au fost plătite de Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris în România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un profesor al liceului din Dumbrăveni, distins cu Premiul pentru Excelenţă în Educaţie.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Un profesor al liceului din Dumbrăveni, distins cu Premiul pentru Excelenţă în Educaţie5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se folosesc de tine cit au nevoie! trimis de
(10 apr 2014, 13:26:02
Este impresionant, dar pacat ca toti se folosesc de tine cit au nevoie, incolo, nu ai parte decit de regrete. La o adica esti terfelit, nu tine nimeni cont de istoricul muincii tale. Dureros…

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei