Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2014 - Anul XIX, nr. 82 (5591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 10-16 aprilie

 

Campania „Te înnoiești de Paște”, la Shopping City

Shopping City Suceava vine în ajutorul tău şi te premiază cu 1.000 de euro pentru o garderobă nouă pentru tine şi familia ta. În apropierea sărbătorilor pascale, Shopping City derulează campania „Te înnoieşti de Paşte”, oferind clienţilor 2.100 de premii instant, constând în bunătăţi pentru masa de sărbători şi marele premiu al tombolei, vouchere în valoare de 1.000 de euro.

Zilnic, în perioada 4-18 aprilie, primii 150 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă din magazinele aflate în incinta Shopping City şi se prezintă la Info Point, câştigă instant cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată pentru o masă festivă delicioasă. În fiecare zi vor fi acordaţi 100 de cozonaci şi 50 de iepuraşi de ciocolată celor mai fideli clienţi. De şase ani Shopping City vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!

 

Kids City, ateliere de creaţie şi distracţie pentru copii

În perioada 4-18 aprilie, copiii sunt invitaţi împreună cu bunicii şi părinţii, la decorul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, pentru a picta cele mai frumoase ouă gigant din oraş. De altfel, pe 12 şi 13 aprilie, începând cu ora 12:00, copiii vor putea participa la o “vânătoare de ouă” în cadrul căreia vor câştiga multe premii surpriză. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

“Târg de Paşte”, la Shopping City

Shopping City Suceava organizează “Târgul de Paşte”, eveniment-expoziţie dedicat sărbătorilor pascale. În cadrul târgului se vor prezenta produse tradiţionale din carne, brânzeturi, dar şi miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dulciuri ungureşti şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment. În plus, aşteptăm clienţii cu produse artizanale realizate de meşteri populari, precum şi cadouri pentru cei dragi. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City o varietate de produse specifice aceste perioade. Pofticioşii vor putea alege dintr-o varietate de alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa în ziua de Paşte. „Târgul de Paşte” va putea fi vizitat, zilnic, între orele 09:00-21:00, în incinta Shopping City.

 

"Dumnezeul răbdării şi al mângâierii", la Shopping City

În perioada 28 martie – 30 aprilie, Shopping City Suceava găzduieşte în City Galleryo expoziţie de icoane pictate pe lemn, sticlă, pânză şi sculptură, intitulată "Dumnezeul răbdării şi al mângâierii", al cărei curator este Emilia Burlacu-Gusbeth. Expun artiştii din judeţele Suceava, Botoşani, Mureş: Doiniţa Andronic, Silviu Babii, Roxana Bliorţu, Nicolae Boicu, Emil Burlacu, Emilia Burlacu-Gusbeth, Rodica Buşcu, Gianina Chilimon, Traian Chilimon, Florin Cramariuc, Anton Costîn, pr. Emilian Gavrilean, Graţiela Grădinaru, Florin Grosu, Constantin Surugiu, Ioan Şoldănescu, Marcel Naste, Liviu Şoptelea, Mihai Tărniceru, Livia Ţebrean, Constantin Ungureanu şi Doru Ureche.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery,din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri,între orele 17:00-18:30.

 

Joi, 10 aprilie

Concert jubiliar „Arcanul USV 50”

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, în parteneriat cu Asociația Cultural-Educativă „Arcanul USV”, Consiliul Județean Suceava, Primăria municipiului Suceava, Asociația Culturală „Vatra Satului” și Centrul Cultural Bucovina, organizeazăla ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava, Concertul jubiliar „Arcanul USV 50”. Concertul jubiliar aduce pe scena Casei de Cultură foști și actuali membri ai Ansamblului Studențesc „Arcanul USV”: Călin Brăteanu, Sorin Filip, Alexandru Brădăţan, Angelica Flutur, Manuela Pohoaţă, Anca Griga, Gabriela Crăciuneascu-Muraru, Dănuț Onoiu, Mirela Aanei, Miruna Damian, Larisa Nunvailer, Florentina Moldovan, Leonard Zamă, Gelu Cuzic, Vasile Bădeliţă, frații Reuţ. Invitaţi: Ansamblul „Kozaciok”, din Bălcăuți, și Ansamblul „Stejărelul”, din Cajvana.

 

„Îngerul blond”, la Primăria Siret

Primăria oraşului Siret, Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” şi Casa de Cultură „Mihai Teliman” din Siret, Liceul Tehnologic „Moldova” şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava organizează, începând cu ora 13.00, la Primăria oraşului Siret, manifestarea cu genericul „Îngerul blond”, dedicată poetului Nichita Stănescu.

Programul cuprinde: vernisajul expoziţiei de grafică „Respirând cu Nichita”, realizată de artistul plastic Mihai Pânzaru PIM, medalionul liric şi biografic „Îngerul blond”, „Amintiri despre Nichita” - întâmplări din viaţa poetului relatate de prof. Roman Istrati, lansarea volumelor „Motive mitice în lirica românească” şi Receptarea motivelor mitice în lirica românească. Perspective metodice” - autor prof. Ofelia Florentina Ducec.

 

Premii, concursuri, muzică, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 19:00, Happy Beer Day. „Premii, concursuri, muzică, bere și voi! Pentru prima dată în Suceava <Câștigă în 60 de secunde>. Lăsați plictiseala acasă, luați-vă prietenii la distracție, jocuri și multă bere”, anunţă organizatorii. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrarea este liberă.

 

La Padrino, "Olmeca swich on the night"

La Padrino, "Olmeca swich on the night". „Petrecem în stil mexican. La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 11 aprilie

Sport

Fotbal, Liga a III-a, stadionul Areni Suceava, ora 17.00

Sporting Suceava – FCM Dorohoi

 

Concert Emeric Imre, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00, concert Emeric Imre. „Nebunul de alb” revine în Suceava pentru a-și încânta fanii. Melodii arhicunoscute vor răsuna în Talcioc Cultural, la un concert ce se anunță a fi de excepție. Un om, o chitară și muzică de suflet. Donație artist: 15 lei.

 

"Friday we are different"

De la ora 22:00, la Padrino Lounge "Friday we are different" music by DJ XS. Tell only your best friend. Dress Code: Dress Fabulous. www.facebook.com/padrinoloungesuceavaAccesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura în timpul săptămânii de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au accesul gratuit.

 

Concert caritabil susținut de Ducu Bertzi, la Padrino

Începând cu ora 22:00, sunteţi invitaţi la un concert caritabil susținut de Ducu Bertzi, Mihai Neniță (violonist), Vlad Mateescu (dirijor orchestră) și Momentum Orchestra. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 12 aprilie

Sport

Rugby, Divizia Națională, stadionul Unirea Suceava, ora 10.00

CSM Suceava – CS Năvodari

 

„Retro parada primăverii”

Pe platoul Iulius Mall Suceava, între orele 10.00-14.00, Retro Mobil Club România organizează „Retro parada primăverii”. Sucevenii vor putea admira maşini retro vechi de 30, 40 sau chiar de peste 50 de ani. Printre modelele care vor fi prezentate se numără Dacia 1300, Renault 12, Fiat 850, Trabant, BMW, Mercedes „Coadă de rândunică” şi altele. Evenimentul este organizat de Dănuţ Crainiciuc, cunoscutul colecţionar de Dacii 1300 din primii ani de fabricaţie.

 

„Harap Alb”, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 12:00, Teatrul de copii își reia activitatea artistică. În fiecare sâmbătă Talcioc Cultural vă invită la Teatru de și pentru copii. Invităm toți copilașii, alături de părinții lor, la piesa de teatru „Harap Alb”. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă.

 

Darts „Cupa Ştefan cel Mare”

La Talcioc Cultural, de la ora 14:00, Darts „Cupa Ştefan cel Mare”. Ediţia I, darts-ul începe să prindă cât mai mult teren şi la Suceava. În competiţie sunt aşteptaţi jucătorii de darts din Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi şi Suceava, precum şi iubitorii acestui sport.

 

"Flowers night party”

La Restaurantul Padrino, începând cu ora 22.00, sunteţi aşteptaţi la "Flowers night party" cu DJ XS şi DJ Eduard B. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 13 aprilie

„Tradiţie, artă, sacralitate”, la Muzeul „Ion Irimescu”

Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni găzduieşte duminică, 13 aprilie, la ora 17.00, în Sala „Pictor Aurel Băeşu” evenimentul cu genericul „Tradiţie, artă, sacralitate”, în cadrul căruia va fi vernisată o expoziţie de artă religioasă şi va fi lansată cartea „Mănunchi de gânduri”, a monahiei Elena Simionovici. Expoziţia va fi prezentată de etnograful Elvira Romaniuc, iar cartea de scriitoarea Doina Cernica şi prof. Mioara Gafencu. Moderatorul manifestării este preotul Gheorghe Brădăţanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei