Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Termica

Februarie, singura lună în care facturile sucevenilor sunt mai mari decât cele din sezonul rece anterior

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din municipiul reşedinţă de judeţ au de plătit mai mult la căldura de care au beneficiat în luna februarie 2014, decât în februarie 2013.

„Consumul de energie termică de luna trecută a fost cu 7% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului anterior, situaţie reflectată şi în facturile emise pentru gigacaloriile consumate de suceveni în februarie”, a declarat directorul Termica Suceava, Ovidiu Dumitrescu.

În baza consumurilor populaţiei pe luna trecută, media facturilor emise este de 107 lei pentru o locuinţă cu o singură cameră, 178 de lei la un apartament de două camere, 232 de lei la un apartament de trei camere şi 303 lei la unul de patru camere.

Comparativ, în februarie 2013, media facturilor la căldură a fost de 100 de lei la o cameră, 167 lei la două camere, 217 lei la trei camere şi 283 lei la patru camere.

Acestea sunt valorile orientative ale facturilor emise pentru căldura consumată de suceveni,  diferenţe în plus sau în minus înregistrându-se de la caz la caz, în funcţie de caracteristicile clădirilor, consumul la nivel de scară de bloc ori măsurile luate de locatari pentru a avea un consum mai mic de căldură sau, din contră, un confort termic sporit.

Februarie este singura lună din sezonul rece 2013-2014 în care facturile sucevenilor sunt mai mari decât cele din sezonul rece 2012-2013. De exemplu, în decembrie 2013, facturile la căldură au fost cu 22% mai mici decât în decembrie 2012, iar facturile din ianuarie 2014 au fost cu 15% mai mici decât cele din ianuarie 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Februarie, singura lună în care facturile sucevenilor sunt mai mari decât cele din sezonul rece anterior.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Februarie, singura lună în care facturile sucevenilor sunt mai mari decât cele din sezonul rece anterior0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei