Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Alt liberal prins cu raţa de un milion de euro în gură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Care va să zică s-a apropiat o ţepuşă înroşită în foc şi de bătrânul ochi maron spre negru al lui Mihai Vlasov. Prins cu raţa-n gură, ca un căţel Zdreanţă bine ancorat în vremurile pe care avem neplăcerea de a le trăi. O raţă grasă, valorând un milion de euro.

Vlasov ăsta trebuie privit în ţesătura din care face parte. Cu nici un chip, el nu trebuie extras din iazul mafiot-politic în care pluteşte ca un crap centenar.

Nu trebuie uitat o clipă că el este socrul liberalului Cristian David – Cristian Troacă, pe numele lui adevărat, care i se potriveşte de minune – fost ministru de interne şi probabil viitor ministru, dacă liberalii vor mai ajunge vreodată la troaca puterii. Şi nu văd de ce nu ar ajunge.

De asemenea, Vlasovul este şi prietenul de suflet al bolovănoasei Mona Pivniceru, fostă şi ea madam ministru, şi-ncă unde, la justiţie. Raţa cu care a fost prins în gură indică şi cam care le erau subiectele, când se întâlneau la o şuetă. Ce zici, dragă, măsluieşti procesul ăla? Ce spui, scumpi, te ocupi de dosarul celălalt?

Vlasovul a ştiut la viaţa lui să se orienteze. Când a fost cazul, s-a aliat prin înrudire cu cine trebuie. Pe cine o fi supărat acum Vlasov, de a ajuns la puşcărie? Vom afla curând, nici o grijă.

Haideţi să vă zic o poveste adevărată despre cine scoate sabia pentru a pieri tot el de ea. V-o spun, dar vă costă o bere. În urmă cu nişte ani, doi importanţi oameni politici au făcut plângere împotriva unui ziar local, acuzându-l de şantaj. S-au mobilizat, au alcătuit liste cu cei şantajaţi, s-au ţinut procese furibunde. Până la urmă, capii ziarului au fost condamnaţi. Cu suspendare, însă, nu cu executare. Cine credeţi să sunt cei doi care au iniţiat acţiunea?

Relu Fenechiu şi Mihai Vlasov. Daţi berea?

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alt liberal prins cu raţa de un milion de euro în gură.
 Vizualizări articol: 2633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Alt liberal prins cu raţa de un milion de euro în gură5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei