Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Balan: “Guvernul Ponta este guvernul cel mai corupt de după 1989”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Guvernul Ponta este guvernul cel mai corupt de după 1989”. Este concluzia trasă de vicepreședintele regional al PDL, deputatul de Suceava Ioan Balan, după 682 de zile de guvernare USL. Balan a arătat că ”incompetența și infracțiunea și-au dat mâna în guvern”, precizând că cei mai mulți miniștri declarați incompatibili sau trimiși direct la închisoare au făcut parte din Guvernul Victor Ponta. El a criticat USL că și-a încălcat principala promisiune făcută românilor, aceea că de a doua zi de la preluarea puterii va schimba lucrurile în bine.

”Uitați că au trecut 682 de zile şi nu au schimbat nimic. Asta ne arată că acele măsuri luate de Guvernul Boc au fost corecte şi arată faptul că Guvernul PDL de atunci a fost un guvern care a avut tăria să-şi asume acele măsuri grele”, a spus Balan. Vicepreședintele regional al PDL a acuzat Guvernul Ponta că i-a cocoșat pe români cu zecile de noi taxe și impozite introduse, vorbind de ”liberalizarea prețului la gaze făcut de către Guvernul Ponta împreună cu FMI şi Comisia Europeană, azi prețul gazelor crescând cu 142%, de taxa de 7 eurocenți pe litrul de carburant, de taxa de stâlp și de cele 35 de taxe noi”. ”Astea toate arată schimbarea de a doua zi promisă românilor şi se traduce de fapt în birurile lui Ponta. Ne mai vorbea despre faptul că a doua zi se vor înființa noi locuri de muncă şi nu puţine, un milion. Trăim în aceeași Românie cu toții şi vedem același lucru. Probabil au vrut să spună că se vor desființa un milion de locuri de muncă, pentru că acesta este trendul”, a declarat Ioan Balan. El consideră că acea creștere economică de care vorbesc guvernanții nu se simte deloc în buzunarele românilor, nefiind decât vorbe în vânt. ”Creșterea economică ar fi reală dacă românul ar simți măcar un bănuț în plus în buzunar. A scăzut spre exemplu TVA-ul la pâine, a scăzut pentru puțin timp prețul pâinii, însă acum vedem că pâinea a revenit la prețul de doi lei. Ca orice minune în România ține trei zile”, a spus parlamentarul democrat-liberal, care a adăugat că ”este momentul să spunem stop hoției, incompetenței, cinismului și sărăcirii românilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan: “Guvernul Ponta este guvernul cel mai corupt de după 1989”.
 Vizualizări articol: 1670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Balan: “Guvernul Ponta este guvernul cel mai corupt de după 1989”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balanel trimis de
(21 mar 2014, 12:55:29
Bine ma Balane ca guvernul vostru a fost corect si deloc corupt! Ar trebui sa te ascunzi vreo citiva ani si apoi sa iesi sa ceri scuze pentru netrebniciile facute!
1.1  RE: Balanel trimis de
(25 mar 2014, 10:58:26
Acesta de mai sus este un USL-ist PUPINCURIST PLATIT ! ! Lasa lumea apolitica sa comenteze TE ROG !!
2.   ;) trimis de
(21 mar 2014, 20:40:24
Balane, Balane da PDLUL cum e cel mai corect nu? Din cauza PDLULUI suntem in siituatia de acum, din cauza PDLULUI tinerii pleaca in strainatate la munca, din cauza PDLULUI s-au taiat salariile, pensiile etc. Mai vrei sa iti aduc aminte ce a facut PDL?
2.1  RE: ;) trimis de
(25 mar 2014, 10:57:07
Acesta de mai sus este un USL-ist PUPINCURIST PLATIT ! ! Lasa lumea apolitica sa comenteze TE ROG !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei