Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plăceri extrem de costisitoare

Unul dintre indivizii care au sechestrat şi violat o minoră de 16 ani, condamnat la şapte ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ trimis în judecată pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate, dar şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără permis, a fost condamnat ieri de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava. Pavel Bobu, de 32 de ani, din Vicovu de Sus, a primit şapte ani de închisoare cu executare şi i s-au interzis o serie de drepturi pentru o perioadă de doi ani. Decizia de ieri este definitivă, iar Bobu, aflat acum în arest preventiv, îşi va executa pedeapsa cel mai probabil în Penitenciarul Botoşani.

Acuzaţii similare sunt şi pe numele lui Ioan Bruja, de 21 de ani, tot din Vicovu de Sus, partenerul de infracţiuni al lui Pavel Bobu. Procesul în ceea ce-l priveşte pe Bruja a început acum câteva săptămâni la Judecătoria Rădăuţi. Această decalare este justificată de faptul că Ioan Bruja a fugit de la domiciliu după comiterea faptei, fiind găsit şi arestat abia în luna februarie a acestui an.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, într-o noapte din luna iulie a anului 2013, în jurul orei 24.00, Pavel Bobu se afla la volanul unei maşini şi în lunca râului Suceava a găsit-o pe victimă, o fată de 16 ani, într-un alt autoturism, împreună cu alte două cunoştinţe. A obligat-o pe adolescenta de 16 ani să urce în maşina sa, unde a forţat-o să întreţină cu el relaţii sexuale normale şi orale.

Apoi, a dus-o în zona Plai a oraşului Vicovu de Sus, la locuinţa lui Ioan Bruja. De aici, cei doi s-au dus pe câteva uliţe lăturalnice, unde, prin constrângere, au obligat-o pe minoră să facă pe rând sex cu ei.

Anchetatorii spun că tot calvarul victimei a durat până aproape de ora 4.00, când Ioan Bruja a dus-o la domiciliul ei, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Interesant este că şi victima s-a ales cu dosar penal, şi asta pentru că la câteva luni de la comiterea faptei ea a făcut în instanţă declaraţii mincinoase, susţinând că de fapt nu a fost violată de Pavel Bobu, încercând să-l scape pe acesta de acuzaţiile ce i-au fost aduse.

Adolescenta a fost pusă sub acuzare pentru favorizarea infractorului, petrecându-şi 24 de ore într-o celulă de la subsolul poliţiei judeţene.

Aceeaşi măsură a fost luată de poliţişti şi împotriva unui alt tânăr din Vicovu de Sus, Gheorghe C., de 28 de ani, care, audiat în calitate de martor în cauza respectivă, a infirmat declaraţiile iniţiale date în faţa anchetatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre indivizii care au sechestrat şi violat o minoră de 16 ani, condamnat la şapte ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 2261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unul dintre indivizii care au sechestrat şi violat o minoră de 16 ani, condamnat la şapte ani de închisoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei