Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur a anunţat că peste 500 de pedelişti suceveni vor participa la mitingul de la Cluj

Vineri, 21 Martie 2014 (15:45:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că peste 500 de democrat-liberali suceveni vor participa sâmbătă la mitingul organizat de PDL în Cluj-Napoca. Gheorghe Flutur a spus că la acest miting vor participa membri ai PDL din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, din zona Dornelor, acestora urmând să li se alăture şi alţi suceveni, majoritatea studenţi, care au confirmat participarea. Flutur a declarat că PDL va protesta împotriva celor trei guvernări Ponta, despre care a spus că s-au remarcat prin incompetență, cinism, minciună și manipulare. „Ceea ce au oferit Ponta și Antonescu românilor a fost doar o Mare Minciună Națională. Iar PDL va protesta împotriva celui mai corupt regim de după 1989. PSD a promis marea cu sarea, dar acum se vede că de fapt și USL și PSD au mințit sută la sută. Guvernările Ponta nu au făcut altceva decât să atace mediul privat și să bage mâna în buzunarul tuturor, ne-au servit 35 de noi taxe și impozite, iar de la 1 aprilie ne arată adevărata față a guvernării prin acciza mărită la combustibil. De asemenea, protestul este îndreptat şi împotriva birurilor pe care USL, prin PSD, le pune românilor”, a precizat liderul democrat-liberalilor suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a anunţat că peste 500 de pedelişti suceveni vor participa la mitingul de la Cluj.
 Vizualizări articol: 1559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur a anunţat că peste 500 de pedelişti suceveni vor participa la mitingul de la Cluj1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite cine vorbeste trimis de
(21 mar 2014, 18:03:20
au furat si inselat altii mai rau ca voi? inca nu vi s-au rupt toate radacinile,inca mai puteti fura.din zona dornelor am vazut ca pleaca foarte multi de cea mai joasa speta, betivi,vagabonzi,carora li s-a promis transport,masa,toate gratis,de ce nu s-ar plimba oamenii!si daca tot sunt suceveni de ce nu este mitingul la suceava?numai boc va ma autorizeaza mizerabililor!imi poate raspunde cineva de unde vin banii pentru toata aceasta desfasurare?s-au promis si ceva banuti de buzunar,care va prindeti? un miting real trebuie sa fie total dezinteresat,participi sa-ti torni ofurile ca si cetatean,cu toate ca am avea mult mai multe de imputat PDL-ului.rusine,si bine ar fi daca v-ar pieri samanta .
2.   Cer scuze! trimis de
(21 mar 2014, 18:17:37
scuze oamenilor integri care participati,dar credeti-ma ca sunteti foarte putini.ESTE pacat ca va amestecati cu lichelele.Am vazut o parte din pregatiri si oparte din listele cu participantii pe care se bazeaza unii primari.Stiu ce zic~

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei