Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2014 - Anul XIX, nr. 53 (5562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru luna februarie

Bani insuficienţi pentru plata salariilor angajaţilor din mai multe şcoli din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre angajaţii din şcolile sucevene vor primi salariile aferente lunii februarie incomplete. Este vorba despre unităţile în carebugetul pentru primul trimestru al acestui an nu acoperă cheltuielile pentru fondul de salarii. Lefurile incomplete vor intra în buzunarele oamenilor şcolii până la data de 10 martie.

Potrivit liderului Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, prof. Giani Leonte, “din cadrul sindicatului nostru, 11 şcoli nu au sume complete pentru trimestrul I, astfel că angajaţii vor primi mai puţini bani pentru luna februarie. Cele 11 şcoli mai au nevoie de 355.869 de lei pentru ca plăţile să se facă integral”.

Şcoala Gimnazială Stulpicani mai are nevoie de 1.600 de lei pentru salariile pe luna februarie, la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava este un deficit de 115.000 de lei, la Liceul cu Program Sportiv mai sunt necesari 40.000 de lei, la Şcoala Gimnazială Todireşti, 6.227 de lei, la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava 14.500 de lei, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, 64.628 de lei, la Şcoala Gimnazială Nr. 6 Suceava, 1.193 de lei, la Grădiniţa cu Program Prelungit “Pinochio” Fălticeni, 18.221 de lei, la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, 79.500 de lei, iar la Şcoala Gimnazială “Petru Muşat” Siret, 15.000 de lei.

“Soluţia cea mai rapidă de corectare a acestei situaţii ar fi să se acţioneze pe orizontală, adică să se transfere bani de la o unitate la alta din cadrul aceleiaşi comune sau localităţi. O a doua soluţie ar fi transferul banilor din trimestrul IV în trimestrul I. Din păcate acestea sunt proceduri care durează”, a mai menţionat Giani Leonte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani insuficienţi pentru plata salariilor angajaţilor din mai multe şcoli din judeţ.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bani insuficienţi pentru plata salariilor angajaţilor din mai multe şcoli din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei