Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2014 - Anul XIX, nr. 53 (5562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băișanu propune referendum pe tema menținerii sistemului centralizat de termoficare

Vineri, 7 Martie 2014 (15:29:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene a PNL, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, propune organizarea unui referendum pe tema menținerii sistemului centralizat de termoficare în municipiul Suceava. "În contextul în care 1.500 de oameni se debranșează anual de bună-voie, deși sunt sute de apeluri făcute de primarul Ion Lungu ca să rămână în sistemul centralizat de termoficare, cred că a venit momentul să facem un referendum la Suceava referitor la necesitatea rămânerii în sistem centralizat sau nu. Nu e normal ca locuitorii a 21.500 de locuințe să plătească taxe și impozite, iar banii să se ducă la plata subvențiilor la Termica pentru ceilalți”, și-a motivat Băișanu propunerea.

El a arătat că la sistemul centralizat de termoficare au mai rămas racordate 49% din totalul locuințelor existente adică 20.500 și că s-ar putea găsi o soluție de a se investi în dotarea acestora cu centrale individuale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băișanu propune referendum pe tema menținerii sistemului centralizat de termoficare.
 Vizualizări articol: 1616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Băișanu propune referendum pe tema menținerii sistemului centralizat de termoficare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta inseamna disensiune! trimis de
( 7 mar 2014, 21:09:31

Judecata pripita, electorala, in detrimentul oamenilor din municipiu. Sa treaca toti la centrale de apartament, acum cind s-a scumpit si inca urmeaza sa se scumpeasca gazul? Ca sa nu mai vorbim ca energia viitorului nu va mai fi gazul.
S-a facut totusi o investitie serioasa pentru Bio Energi si si este un succes. N-a mai ramas decit sa se realizeze si sa se puna la punct sistemul de distributie, iar apoi ar urma privatizarea. De ce s-a investit ani in sir pentru refacerea tevilor, conductelor si a punctelor termice?
De ce sa nu coexiste ambele sisteme, ca sa nu fie concurenta?!

1.1  RE: Asta inseamna disensiune! trimis de
( 7 mar 2014, 21:39:35
Inca ceva dl Baisanu, se vede ca dumneata vrei sa te pui in evidenta in preajma alegerilor, incercind sa te faci ca nu intelegi ceva atit de simplu....
...Ar trebui de inteles ca nimeni nu doreste sa fie discriminare.
Cei cu centrala termica si-au dorit montarea unei centrale, pe cand ceilalti poate nu au avut resursele financiare necesare pentru a se bucura si ei de acest confort.

S-apoi in democratie, chiar si in urma unui rezultat de referendum favorabil celor cu centrale, putem obliga pe cetatenii fara posibilitati sa-si puna centrale?!
2.   Oare de ce ma intreb...... trimis de
( 8 mar 2014, 01:44:19
....când va ajunge primarul sa facă ce vrea sucevenii și nu invers ?happy (asa cum se întâmpla de 24 de ani).
Mai tine-ți minte remarcile bunului nostru primar: "Orasul Suceava a devenit un oraș comercial, ca pe timpul lui Ștefan cel Mare", (mare dreptate a avut , chiar neam întors în urma cu 510 ani); sau : "Am fost la Cernăuți și am văzut un bazar, vechi si acoperit de celofan ca pe timpul regimului trecut...", (Oare e asa mult pana în Piata Mare, d-le primar, asa e și acolo, sau a-ți uitat ce a-ți promis bieților oameni, timp de 3 mandate).
Ce sa mai zic de firma asta Pfeiffer, care face ce vrea din orașul asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei