Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2014 - Anul XIX, nr. 53 (5562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Traficul de pe bulevardul George Enescu, paralizat de o tamponare

Vineri, 7 Martie 2014 (17:46:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul de pe bulevardul George Enescu din Suceava a fost paralizat, vineri dimineaţă, aproape o oră, după o tamponare în lanţ, în care au fost implicate trei maşini. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 9.15.

Din ancheta poliţiei rezultă că o tânără în vârstă de 23 de ani, care conducea un BMW dinspre „Mobilă”, a lovit două maşini care erau parcate pe banda I. Pe una a acroşat-o uşor, în timp ce pe a doua, o Dacie Papuc, a lovit-o violent.

Tânăra de 23 de ani este proaspăt posesoare de permis de conducere din 2014. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Pe ambele sensuri de mers s-au format în scurt timp cozi. La faţa locului au ajuns poliţişti rutieri care au dirijat circulaţia, traficul fiind îngreunat până în jurul orei 10.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul de pe bulevardul George Enescu, paralizat de o tamponare.
 Vizualizări articol: 3127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul de pe bulevardul George Enescu, paralizat de o tamponare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groapa la intrarea in Plopeni trimis de
( 7 mar 2014, 23:14:09
Va rog sa intrebati organele abilitate de pe raza orasului Salcea, cate masini s-au stricat la intrarea in Plopeni datorita unei gropi nesemnalizate corespunzator. Agentii de politie ce au fost de servici in seara zilei de Vineri 7 martie, din orasului Salcea dar si un echipaj rutier probabil MCV, va poate confirma cum in jur de 8 - 10 masini au ramas pe pana sau s-a ales cu alte probleme tehnice, datorita acestei gropi. Din pacate nici pe mine nu m-a ocolit ghinionul, astfel ambele cauciucuri de pe partea dreapta, fata si spate au fost distruse de aceasta groapa, dupa mine inca alte 3 masini au avut acelasi ghinion printre care si un Range Rover ce a trebuit sa fie tractat. Am chemat pe cineva sa ma ajute, dar a trebuit sa fie si el la randul sau ajutat, probabil intuiti motivul. Din cate am inteles de la un localnic in jur de 10 masini, in decursul a cateva ore si-au distrus cauciucurile acolo, oricum numarul este mult mai mare, un prieten a patit-o dimineata. In fine! Va mai poate confirma si vulcanizarea non stop de la intrare in Burdujeni cat de mult au avut de lucru. Va rog sa va interesati despre aceasta problema.
2.   Fonfi trimis de
( 8 mar 2014, 02:38:05
fonfinela, data viitoare fa bine si intra intr-un stalp, nu in masinile oamenilor. ia-l si pe comentatorul vasilica langa tine, probabil si el mandru posesor de rabla nemteasca din anii 90 de-i curg tablele pe drumuri.
3.   Pisici trimis de
( 8 mar 2014, 02:45:02
Ah, dar e chiar masina superbului comentator pascu vasile de pe facebook. "nah", de-acum mergeti cu autobuzul frumusel, ca si-asa aia habar n-are sa conduca, si bani nu-s... Ca daca erau, n-avea masina asta de toata jena.
Inconstienti, va doresc un stalp MARE data viitoare, dai masina cu propulsie pe mana uneia care habar n-are cum arata permisul de sofer!
3.1  RE: Pisici trimis de
( 8 mar 2014, 02:56:59
I'm sorry, retrag ce-am spus. Mergeti in continuare cu "masina" asta, pare in regula. Ma uitam la papuc cum are doar niste zgarieturi, si ala e chiar o rabla. In schimb "masina nemteasca" are fata facuta VARZA! Probabil costa reparatia cat 2-3 masini similare aduse din Germania. Bun asa!
"nah", bemve + permis luat... pe bune = paguba. La mai mare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei