Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2014 - Anul XIX, nr. 53 (5562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Surpriza de la FRF

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a dovedit încă o dată că fericirea unora se clădeşte pe nefericirea altora. În cazul alegerilor de la FRF, chiar pe nenorocirea altora! Cel puţin în cazul lui Gică Popescu, ispăşirea mi se pare mult prea aspră. El este guest star-ul filmuluiăsta, dar nu el a pus la cale regia, nu el a scris scenariul. A fost atras în afacerea fraţilor impresari pentru imaginea şi uşile deschise pe care le avea. Cât despre partea financiară, „nici o grijă, Gică, ne ocupăm noi, ştim cum merg treburile pe-aici”. Simpla reacţie de a veni cu bani de-acasă pentru a acoperi taxele eludate, în urma unui articol în ziar, indică un om care a realizează brusc în ce s-a băgat. De altfel, imediat a ieşit din asocierea cu fraţii Becali. Prea târziu, răul fusese făcut şi iată la ce distanţă în timp se decontează. Astfel, Răzvan Burleanu, cel despre care susţineam că va câştiga doar oarecare notorietate în urma acestei candidaturi, află cum e să ai cu adevărat noroc în viaţă. Favoritul clar la funcţia de preşedinte FRF este priponit în preziua alegerilor, iar Burleanu se trezeşte candidând împotriva unuia care îşi făcuse destui inamici pe vremea când păpuşea arbitrii şi a altuia care nu-şi luase nici o clipă în serios candidatura, dar ale cărui voturi i-au prins numai bine în turul doi. De-acum nu mai merge cu norocul. Lupta cu sistemul este grea, o ştie orice ministru care vrea să reformeze. Dacă refuză să se lase înghiţit de sistem, această luptă de obicei se pierde. N-aş putea numi un ministru care să fi reformat din temelii domeniul respectiv...

Începutul este de bun augur, nu s-a „pupat piaţa endependenţi” cu Kassai şi a catalogat ca nesimţite avantajele cu care a fost blagoslovit Naşu Sandu de yesmenii săi din FRF. Ideal ar fi să nu lase lucrurile aşa, mi se pare chiar abuz de putere ceea ce a făcut Mircea Sandu. Oricum, dacă justiţia e aşa pusă pe treabă, Naşu şi Corleone nu vor mai zăbovi nici ei prea mult în lumea de dincoace de zăbrele. Cât despre Burleanu, asta este şansa lui. Trecerea de la expunerea teoretică la practica propriu-zisă va da măsura valorii sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surpriza de la FRF.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surpriza de la FRF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei