Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2014 - Anul XIX, nr. 18 (5527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie, şoferi!

Trei accidente unul după altul, după derapaje pe zăpada şi poleiul de pe carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente rutiere care au avut loc acum două zile în judeţ s-au petrecut pe fondul condiţiilor dificile de deplasare, respectiv din cauza zăpezii şi poleiului de pe carosabil.

Un prim accident rutier s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 9.30, pe drumul comunal din Horodnic de Jos. Conform anchetei poliţiei, Ionela P., în vârstă de 28 de ani, localnică, aflată la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu gheaţă şi zăpadă, cauză din care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe sens opus, unde a acroşat un copil în vârstă de 11 ani, care intenţiona să traverseze drumul.

Din fericire, copilul nu a fost rănit grav. Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

Un al doilea eveniment rutier, un carambol în care au fost implicate trei maşini, s-a petrecut joi, în jurul orei 17.00, pe DN 2H, în Vicovu de Sus.

Din ancheta poliţiei rezultă că Petru C., în vârstă de 35 de ani, din Vicovu de Sus, a derapat pe carosabilul acoperit cu polei într-o curbă la dreapta, ieşind în afara drumului, unde a lovit un autoturism parcat regulamentar care, la rândul său, a ricoşat într-un alt vehicul parcat.

Şoferul care a derapat era în stare avansată de ebrietate. Bărbatul de 35 de ani avea o concentraţie de 1,33 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Rădăuţi, unde i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

Accident violent după ce un şofer a derapat şi a intrat pe contrasens, la Cumpărătura

Un al treilea accident rutier a avut loc joi seară, în jurul orei 19.00, la Cumpărătura. Poliţia precizează că Virgil M., în vârstă de 35 de ani, din Mureş, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, pe carosabilul umed, pe care cădea ninsoare, lovindu-se de un autoturism condus regulamentar din sens opus de Grigore A., în vârstă de 31 de ani, din Fântâna Mare. În urma impactului violent cele două maşini au fost grav avariate. Cei doi şoferi au fost răniţi, din primele investigaţii medicale rezultând că aceştia nu au probleme deosebite de sănătate.

În condiţiile mai dificile de trafic din aceste zile, poliţiştii le recomandă mai multă prudenţă şoferilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente unul după altul, după derapaje pe zăpada şi poleiul de pe carosabil.
 Vizualizări articol: 3117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Trei accidente unul după altul, după derapaje pe zăpada şi poleiul de pe carosabil1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 ian 2014, 15:09:04
Hai dom'le ziarist nu mai umbla cu prostii, cum poti sune asa ceva, cand noi firma ''Flor...icica costruct'', trecem chiar si 2 ori pe saptamana pe aceste drumuri si imprastiem .....vant?
Te rog d-le ziarist sa nu mai dezinformezi opinia publica , ce sa caute gheata si zapada pe aceste drumuri intretinute de noi, acum in ianuarie, nu se poate!
Daca nu te linistesti si nu-ti tii gura , te raportez lui''copy-paste '' si .....sigur te va lua purtator de cuvant la ...Victoria!):

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei