Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 ian 2014 - Anul XIX, nr. 18 (5527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Buget

Primarul din Moara, Constantin Prodaniuc, anunţă că priorităţile pentru anul acesta vor fi investiţiile în infrastructură şi şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Moara, Constantin Prodaniuc, a anunţat că priorităţile pentru anul acesta vor fi investiţiile în infrastructura şi în unităţile de învăţământ şi de cultură din comună. Constantin Prodaniuc a declarat că bugetul primăriei pentru anul acesta va fi de 2,4 milioane de lei (24 de miliarde de lei vechi), la care se vor mai adăuga şi sumele destinate învăţământului.

Prodaniuc a spus că prioritatea pentru anul acesta va fi terminarea lucrărilor de modernizare a drumului comunal 71 din localitatea Moara Carp. El a arătat că pentru finalizarea acestui drum ar mai fi nevoie de o sumă de 8-9 miliarde de lei vechi. De asemenea, primarul din Moara a arătat că tot în cursul acestui an trebuie acoperită cofinanţarea pentru un proiect finanţat prin măsura 322 D a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, prin care au fost efectuate lucrări de modernizare a două drumuri comunale, unul din Moara Carp, până la limita cu Bosanci, şi un drum în Vornicenii Mari. „Cele două drumuri sunt aproape finalizate, mai trebuie să se lucreze la şanţuri, însă noi trebuie să asigurăm anul acesta fondurile pentru cofinanţarea proiectului”, a explicat Constantin Prodaniuc.

El a mai adăugat că primăria va aloca fonduri şi pentru începerea proiectării pentru construirea unei noi grădiniţe şi a unei săli de sport în localitatea Moara Nica. Constantin Prodaniuc a precizat că după proiectare intenţionează să promoveze un proiect european pentru obţinerea finanţării celor două investiţii.

Primarul comunei Moara a spus că pe parcursul acestui an vor fi realizate investiţii şi la şcolile din Liteni, acolo unde se vor schimba geamurile şi uşile, şi Moara Carp, la unitatea de învăţământ din această localitate urmând să fie construită o anexă pentru toalete şi centrala termică. Nu în ultimul rând, Constantin Prodaniuc a precizat că are în vedere şi începerea proiectării pentru un nou cămin cultural în localitatea Liteni, având în vedere că actuala clădire nu mai prezintă siguranţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Moara, Constantin Prodaniuc, anunţă că priorităţile pentru anul acesta vor fi investiţiile în infrastructură şi şcoli.
 Vizualizări articol: 3241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Moara, Constantin Prodaniuc, anunţă că priorităţile pentru anul acesta vor fi investiţiile în infrastructură şi şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iarasi? trimis de
(25 ian 2014, 13:02:14
cum se poate dom.Primar? eu stiam ca caietul de sarcini de acum 2 ani prevedea toate aceste lucrari, adica: consolidarea fundatiei si a peretilor , turnarea trotuarelor, inlocuirea invelitorii si a tamplariei ext. , schimbarea izolatiei la tavanele int. precum si anveloparea cladirii. Dar se pare ca 2 miliarde de lei au ajuns doar pentru schimbarea invelitorii si o culoare la ext. , caci doar astea erau vizibile , zic eu . Unde au mers restul banilor?
2.   Dorint trimis de
(25 ian 2014, 14:55:08
BARTCHIEVICI
Domnule draga, unde traiesti, de ce pui asemenea intrebari , esti ''fascist'' sau ''legionar'' ?):

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei