Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2014 - Anul XIX, nr. 9 (5518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Consultaţii oftalmologice gratuite oferite de femeile din PDL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot beneficia zilele acestea de consultaţii oftalmologice gratuite în cadrul unei acţiuni organizate de femeile din PDL Suceava, în parteneriat cu firma Lent Optik din Bucureşti. Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a declarat ieri că, în cursul acestei săptămâni, până sâmbătă, specialiştii firmei bucureştene vor oferi consultaţii oftalmologice la sediul PDL Suceava din centrul Sucevei, de pe strada Ştefan cel Mare, precum şi în alte patru locaţii. Sucevenii îşi vor mai putea face consultaţii gratuite la cabinetul parlamentar din Iţcani al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu, la sediul cabinetului parlamentar din Burdujeni al deputatului Ioan Balan, precum şi la sediile PDL din Fălticeni şi Rădăuţi. Ardeleanu a spus că în cursul săptămânii viitoare specialiştii se vor deplasa la sediile PDL din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Siret. În toate aceste locaţii sucevenii vor putea beneficia de măsurarea tensiunii oculare, depistarea problemelor oftalmologice grave şi vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze ochelari de vedere cu plata în rate și cu reduceri importante.

“Ne bucură faptul că am putut să organizăm această acţiune la Suceava şi că putem oferi cetățenilor județului Suceava aceste consultații gratuite care se adresează și persoanelor cu venituri modeste, care nu ar putea avea acces la acest gen de consultații în regim cu plată. Lucrul acesta dovedeşte că ne gândim la oameni şi vrem să facem ceva concret pentru ei. De altfel, acesta nu este primul eveniment de genul acesta pe care Organizaţia Judeţeană de Femei a PDL Suceava îl organizează”, a precizat Sanda-Maria Ardeleanu.

În acelaşi timp, preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor din PDL Suceava, Cătălina Culipei, a ţinut să precizeze că astfel de acţiuni vor fi organizate pe tot parcursul acestui an. Cătălina Culipei a declarat că este convinsă de faptul că acţiunea prin care sucevenii îşi pot face analize oftalmologice gratuite va avea succes. Ea a amintit că femeile din PDL Suceava au organizat o acţiune similară, în cadrul căreia 300 de suceveni şi-au putut testa gratuit glicemia. La rândul ei, preşedinta Organizaţiei Municipale Suceava a Femeilor din PDL, Liliana Enea, a ţinut să le mulţumească reprezentanţilor firmei Lent Optik pentru că participă la această acţiune umanitar şi a făcut un apel la suceveni să vină la sediul PDL Suceava şi în celelalte locaţii pentru un consult oftalmologic gratuit.

În ceea ce-l priveşte pe reprezentantul Lent Optik, Marian Stoican, acesta a explicat că aparatura folosită pentru consultaţiile oftalmologice gratuite este performantă, iar specialiştii au o experienţă de 7 – 8 ani în acest domeniu. „Consultaţiile prevăd în general testarea acuităţii vizuale, determinarea dioptriilor şi a tensiunii oculare, iar cei care au probleme mai grave primesc indicaţii şi reţete specifice pentru corectarea viciilor de vedere”, a spus Marian Stoican. El a mai adăugat că astfel de acţiuni au fost organizate şi în alte judeţe din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultaţii oftalmologice gratuite oferite de femeile din PDL Suceava.
 Vizualizări articol: 2655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consultaţii oftalmologice gratuite oferite de femeile din PDL Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(15 ian 2014, 20:24:25
aceste consultatii erau binevenite in 2009/2010 cand oamenilor le/au fost taiate salariile si pensiile de catre pdl si de mici ce erau nu se vedeau pe fluturasii de pensii si salarii.sa le fie rusine.dupa ce le/au inchis spitalele cand erau la putere acum umbla iar cu cioara vopsita sa pacaleasca poporul ca sunt buni,cica le da consultatii gratuite.astia daca ajung iar la putere sunt in stare sa ne scoata ochii din cap cu totul sa nu mai avem nevoie de medici si consultatii.
2.   Ptr.JANIK SI COMPANIA trimis de
(16 ian 2014, 08:21:31
AI PERFECTA DREPTATE DAR SI USL-E FACE LA FEL SI CHIAR MAI RAU
3.   Comentariu trimis de
(17 ian 2014, 00:06:36
eu nu am spus ca usl este mai buna,am spus ce a facut si ce ar face si de acum inainte pdl.de ce sunt asa inversunat impotriva pdl ??????? pentru ca am avut incredere in ei si i/am votat si in 2004 in aliana DA cu pnl,i/am votat in 2008 ,sa guverneze singuri ca sau plins de pnl in guvernarea anterioara si ei sau aliat cu .....cu PSD.daca voiam psd la guvernare ii votam din prima dar nu i/am vrut.mai mult,dupa ce si/au pus tatucul la cotroceni si pentru a/l doilea mandat,au inceput sa/si bata joc de popor in mod grosolan si stim toti ce a urmat.macar in usl nu mi/am pus atitea sperante ca in pdl ca o sa faca ceva si pur si simplu mi/e indiferent de ce se mai intampla de acum dar de pdl sa nu mai aud.in ultimii ani a devenit o turma de oi care nu au iesit din cuvantul tatucului desi puteau sa/l traga de mineca si sa/l atentioneze ca sare calu si ca nu pentru a face el ceea ce a facut au murit atitia tineri in 1989.nu mai aveam nevoie in romania de un alt dictator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei