Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2014 - Anul XIX, nr. 9 (5518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Două zile de distracție și sport pe pârtiile de la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii schiului sau snow-boardului, dar și cei care nu au pus niciodată în picioare o pereche de clăpari, dar vor să încerce, nu trebuie să rateze evenimentele organizate la sfârșitul acestei săptămâni la Vatra Dornei. Sâmbătă:  Snow Fest, eveniment în urma căruia se va da și un superpremiu – o excursie la schi în Franța, iar duminică, Ziua Mondială a Zăpezii, Vatra Dornei fiind, în ultimii trei ani, una dintre cele 500 de localităţi unde se va sărbători, în întreaga lume, această zi.

Școala de schi a stațiunii Vatra Dornei - Euroski - este implicată în organizarea celor două evenimente, iar directorul acesteia, prof. dr. Petru Grigoraș, ne-a oferit mai multe detalii despre ceea ce se va întâmpla sâmbătă și duminică.

Așadar, sâmbătă, Snow Fest va începe în jurul orei 10.00. Va fi un “winter tour” cu concursuri, premii, muzică live, apres ski party. Marele premiu: o excursie la Snow Fest în Franța.

 

Lecții gratuite de schi sau snow-board, cu monitori atestați, teleschi gratuit pentru copii

Duminică începe World Snow Day (Ziua Mondială a Zăpezii), eveniment care se desfășoară concomitent pe întreg mapamondul (500 de localităţi), sub patronajul Federației Internaționale de Schi.

“Este o zi specială pentru copii și familiile acestora. Nu vor lipsi lecțiile gratuite de schi sau snow-board, cu monitori atestați, teleschi gratuit pentru copii, mini-concursuri de schi sau jocuri pe zăpadă. World Snow Day este deschisă pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activitățile pe zăpadă, cât și pentru cei ce doresc să o facă”, a explicat Petru Grigoraș, directorul școlii oficiale de schi a stațiunii Vatra Dornei, acreditată de Federația Internațională de Schi.

Alături de Euroski, în organizarea evenimentului de duminică este implicată și Primăria Vatra Dornei, primarul Ilie Boncheș fiind și el un iubitor al sporturilor de iarnă.

Programul World Snow Day: ora 9.00-10.00 – snowtubing gratuit copii (Centrul Banu –Pârtia Parc), ora 10.00-11.00 - lecții de schi gratuite (Școala de Schi Euroski – Pârtia Parc), 12.00-13.00 – teleschi gratuit copii (Pârtia Veverița), 13.00-14.00 – lecții de snow-board gratuite (Școala de Schi Euroski), 14.00-15.00 – Cursa Mascotelor (Școala de Schi Euroski), 15.00-16.00 – lecții de schi gratuite (Școala de Schi Euroski), 15.00-16.00 – echipament schi gratuit (Centrul Banu).

Administratorii pârtiilor de schi Parc şi Veveriţa din Vatra Dornei lucrează intens pentru a oferii condiţii optime de schi. Tunurile de zăpadă funcţionează la capacitate maximă. Ne vedem pe pârtie”, a transmis Petru Grigoraș. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile de distracție și sport pe pârtiile de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 3170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Două zile de distracție și sport pe pârtiile de la Vatra Dornei3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei