Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2014 - Anul XIX, nr. 9 (5518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss se pregăteşte să aniverseze 40 de ani

Născută la Londra pe 16 ianuarie 1974, Kate Moss se pregăteşte de aniversarea vârstei de 40 de ani, petrecerea urmând a avea loc joi, pe insula Necker, proprietatea omului de afaceri Richard Branson, potrivit dailymail.co.uk.

Înainte de petrecerea care se anunţă a fi una de pomină, supermodelul a filmat ultima reclamă pentru ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara de la Rimmel. Purtând blugi imprimaţi,  o vestă din piele cu ţinte şi machiaj smokey eyes, supermodelul afişează şi multă atitudine. Vorbind despre ultima „ispravă” a lui Kate Moss, un reprezentant al Rimmel a spus: „Nimeni nu poate avea stilul de fată rock supărată precum Kate Moss, care este ambasadoare Rimmel. Are faţa perfectă pentru reclama la ScandalEyes Rockin’ Curves!”.

Remarcată pe un aeroport la vârsta de 14 ani, Kate Moss este astăzi unul dintre supermodelele cel mai bine plătite în lume, ea începând colaborarea cu Rimmel în 2001. Recent, Lui Kate Moss i s-au alăturat alte două modele, Georgia Maz Jagger şi Rita Ora, în calitate de ambasadoare Rimmel.

2013 a fost un an foarte încărcat pentru Kate, care a filmat pentru multe campanii, a pozat pentru numeroase coperţi de reviste glossy, inclusiv goală, pe coperta Playboy.

Potrivit Sunday Mirror, petrecerea de joi, ascunsă de ochii curioşilor, se anunţă „furtunoasă”, invitaţi fiind anunţaţi să îşi aducă şi costumaţii de bal mascat, ţinute de petrecere dar şi costume pentru plajă.

Kate Moss a primit cadou un sejur de o săptămână, care în mod obişnuit costă 280.000 de lire sterline (337.837 euro) pe Insula Necker din Caraibe, deţinută de prietenul acesteia, omul de afaceri britanic Richard Branson.

Kate Moss s-a deplasat deja cu avionul pe insulă, împreună cu soţul ei, Jamie Hince. Printre invitaţii pe insulă se numără prieteni apropiaţi ai top-modelului.

"Kate nu a dorit agitaţia (...) şi fotografii din Londra. A hotărât să sărbătorească într-un cerc restrâns", a declarat o sursă pentru publicaţia The Mirror.

Insula Necker este o destinaţie de vacanţă exclusivistă pentru celebrităţi, atrase de liniştea şi de intimitatea acestui loc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss se pregăteşte să aniverseze 40 de ani.
 Vizualizări articol: 7617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss se pregăteşte să aniverseze 40 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei