Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2014 - Anul XIX, nr. 9 (5518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Protecţia Consumatorilor

Un grup de turişti au reclamat o pensiune din Gura Humorului pe motiv că are ringul de dans prea mic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de turişti veniţi să sărbătorească Revelionul într-una din pensiunile din Gura Humorului au reclamat respectiva unitate de cazare la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Suceava. Motivul invocat de turişti a fost acela că pensiunea are ringul de dans prea mic, acest fapt compromiţându-le petrecerea organizată la cumpăna dintre ani. Comisarii CJPC au mers la unitatea de cazare din Gura Humorului, aceasta fiind obligată să restituie clienţilor banii încasaţi pentru noaptea de Revelion, şi nu pentru întreaga perioadă de şedere. Totodată, pensiunea a primit, din partea comisarilor suceveni, un avertisment.

 

Au plătit 3.000 de lei avans pentru un sejur compromis

Turiştii care au ales Bucovina pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă au fost, în mare parte, satisfăcuţi de condiţiile şi serviciile pe care le-au găsit aici.

Cinci unităţi de cazare fac excepţie, acestea fiind reclamate la CJPC Suceava. Este vorba despre trei pensiuni din Vatra Dornei, una din Gura Humorului şi una din comuna Mănăstirea Humorului.

Una dintre reclamaţiile adresate instituţiei sucevene a vizat condiţiile de cazare ale unei pensiuni din Mănăstirea Humorului.

Potrivit lui Vasile Latiş, comisar-şef al CJPC Suceava, „un grup de turişti din Cluj au plătit un avans de 3.000 de lei pentru a-şi petrece un sejur, în perioada Revelionului, la o pensiune din Mănăstirea Humorului, aceasta fiindu-le recomandată de nişte cunoştinţe. În data de 30 decembrie, când turiştii au ajuns, au constatat că de fapt nu e vorba de nici o pensiune, ei urmând să fie cazaţi într-o casă de locuit plină de igrasie şi fără apă caldă”. Turiştii s-au îndreptat spre o altă pensiune din zonă, fară a-şi recupera avansul plătit.

„Încercăm să identificăm dacă este vorba despre o societate, în caz contrar va interveni poliţia. Comisarii au fost deja acolo, însă nu au fost primiţi”, a spus Vasile Latiş.

De cealaltă parte, o pensiune din Vatra Dornei a fost reclamată pentru că avea apa din piscină prea rece, iar o alta pe motiv că servirea ospătarilor era mult prea lentă.

Totodată, o altă unitate de cazare a nemulţumit un grup de turişti pentru că bufetul suedez era prea sărăcăcios. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un grup de turişti au reclamat o pensiune din Gura Humorului pe motiv că are ringul de dans prea mic.
 Vizualizări articol: 2261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Un grup de turişti au reclamat o pensiune din Gura Humorului pe motiv că are ringul de dans prea mic4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei