Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur îi solicită premierului Ponta să menţină zborurile Tarom de pe aeroportul din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, l-a interpelat pe premierul României, Victor Ponta, în legătură cu decizia companiei Tarom de a anula zborurile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea. De asemenea, Gheorghe Flutur le-a propus tuturor parlamentarilor de Suceava să semneze o scrisoare comună, care îi va fi adresată prim-ministrului, ministrului Transporturilor şi companiei Tarom, prin care să se solicite reluarea zborurilor de pe aeroportul sucevean.

În interpelarea adresată premierului Victor Ponta, liderul PDL Suceava aminteşte faptul că Tarom a anunţat suspendarea zborurilor cu plecare din și către Suceava începând cu data de 27 octombrie 2013. „Măsura este o grea lovitură pentru județele Suceava și Botoșani. Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava reprezintă o poartă principală de intrare pentru județele din nordul țării. Anularea curselor însemnă o acțiune de izolare și de blocare a dezvoltării economice și sociale a zonei”, se arată în interpelarea făcută de Gheorghe Flutur.

El a amintit că în ultimii ani s-a constatat faptul că toate aeronavele care operează pe aeroportul sucevean sunt extrem de solicitate şi încărcate la capacitate maximă.

Gheorghe Flutur a mai spus că după îndeplinirea condițiilor de certificare, Aeroportul „Ștefan cel Mare” a fost clasificat ca aeroport destinat traficului internațional, iar în prezent este cuprins în strategia Comisiei Europene privind dezvoltarea infrastructurii de transporturi. De asemenea, Flutur a precizat că aeroportul din Suceava este parte a unui un lanț logistic integrat prin care se va realiza o legătură între calea ferată și aeroport, prin realizarea Centrului intermodal de transport marfă din Dărmănești, obiectiv finanţat din fonduri europene prin programarea 2014-2020, finanțare aprobată deja de Comisia Europeană.

„Având în vedere impactul produs de anularea curselor Tarom din și către Suceava, vă solicit domnule prim-ministru să faceţi toate demersurile pentru ca, așa cum ați promis, să fie menținută cursa pentru Suceava și să fie inclusă în orarul de zbor al Tarom”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi solicită premierului Ponta să menţină zborurile Tarom de pe aeroportul din Suceava.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Flutur îi solicită premierului Ponta să menţină zborurile Tarom de pe aeroportul din Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Timpuri..... trimis de
(22 oct 2013, 13:35:59
Au trecut acele vremuri in care vorba lu' flutur era litera de lege. Acum portavoce e seful de la teleorman dragnea...., din punct de vedere politic nu e nimic iesit din comun, insa pentru noi sucevenii, sau ma rog pentru o parte din noi care foloseau acest mijloc de transport, e o lovitura. tin minte si anii trecuti s-a vrut scoaterea acestei curse, insa flutur s-a opus. acum cu nechifor, alta e situatia, el nu lupta decat pentru sine, pentru ai lui, si deloc pentru suceveni. Mai conteaza......
2.   Flutur, Flutur...o tempora! trimis de
(22 oct 2013, 15:50:02


Flutur, Flutur...o tempora!

Cine nu-si aduce aminte cite a facut si s-a zbatut pentru ai lui suceveni ( chiar daca a avut grija si de buzunarul lui cit a putut)!!
Actualii baga si ei cit pot la tescherea, dar cu treaba mai putin, facind cu ardoare si talent doar logoree.

Pe de alta parte, sudistii dispretuiesc Moldova noastra si a lui Stefan…..
3.   Bugetaru (parazitu etern la stat cu ifose) fliutur trimis de
(22 oct 2013, 19:09:14
De fapt e o golanie bugetara cu “parnos frumos la mijloc ” si Sandel si “pala de vant” iubesc avioanele in ultimul timp.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei