Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri europene

Nechifor va participa la Comitetul Regiunilor de la Strasbourg

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, va participa, la începutul săptămânii viitoare, la şedinţa Comitetului Regiunilor, care va avea loc în Franţa, la Strasbourg. Cătălin Nechifor a declarat că la această şedinţă a Comitetului Regiunilor urmează să fie luate o serie de decizii importantecu privire la noul cadru multianual de finanţare europeană 2014 – 2020. „Va fi un ultim punct de vedere pe care Comitetul Regiunilor îl va transmite către Comisia Europeană şi Parlamentul European. Şi urmează ca după aceste etape finale, decizia politică să fie luată de către Consiliul European de la Vilnius. Iar pentru România este foarte importantă această întâlnire, pentru că vom şti care sunt perspectivele pentru a accesa fonduri europene”, a spus Nechifor. El a ţinut să sublinieze faptul că actuala guvernare USL a reuşit ca într-un termen scurt, din luna mai 2012 şi până în prezent, să crească rata de absorbţie a fondurilor europene, de la sub 10% la peste 25%. „Din păcate am pierdut foarte mult timp în perioada anterioară, în perioada Guvernelor Boc I – IV. Dar acum suntem într-o poziţie de decizie guvernamentală şi administrativă care ne obligă să reuşim să creştem această rată de absorbţie a fondurilor europene”, a precizat şeful administraţiei judeţene.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a spus că la sfârşitul acestei săptămâni va fi prezent în Belgia, în localitatea Leuven, acolo unde va participa la un forum bilateral. Nechifor a spus că în cadrul acestei vizite va avea discuţii pentru finalizarea procedurilor necesare încheierii acordului de parteneriat dintre judeţul Suceava şi provincia Luxemburg din Belgia. El a precizat că cea mai mare parte a costurilor pentru aceste deplasări vor fi suportate de către Comitetul Regiunilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor va participa la Comitetul Regiunilor de la Strasbourg.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor va participa la Comitetul Regiunilor de la Strasbourg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(22 oct 2013, 13:41:37
Excursii pe banii statului, cum spunea un secretar de la primaria de la pungesti: " foarte interesante discutiile despre gazele de sist, dar sa vedeti fructele de mare cu maioneza si hotelul ala de 5 stele... lux domle" ( aici nu erau banii statului ci o spaga acoperita acordata de cei care vor exploata gazele)" insa principiul e acelasi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei