Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

250 de suceveni au sărbătorit cinci ani de „Discoteca de altădată”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Discoteca de altădată”, petrecerea unde pot fi văzuţi alături, la dans, adolescenţi şi oameni trecuţi bine de prima tinereţe, de multe ori chiar părinţi cu copii, a împlinit cinci ani de la prima ediţie. Sâmbătă, 19 octombrie, în jur de 250 de oameni au aglomerat clubul Del'Iri Pub Suceava, pentru o dublă aniversare, cinci ani de la prima discotecă de altădată şi a 40-a ediţie a evenimentului.

Soţii Luminiţa şi Dănuţ Irimescu, alături de Cornel Grosar, sunt cei care au pus bazele acestei discoteci şi au dus-o mai departe, ediţie de ediţie, până acum.  

„Discoteca de altădată a apărut ca o necesitate de a exista aceste tip de eveniment. Oamenii care nu mai sunt foarte tineri au astfel o ocazie de a se distra şi a asculta muzica pe care o doresc. Discoteca de altădată este o bucurie generală, nu contează dacă cineva este mai tânăr sau mai în vârstă, mai gras sau mai slab. În timp s-a creat o familie a acestei discoteci, iar oamenii care vin la fiecare ediţie au de la 18 până la 65 de ani”, a explicat Cornel Grosar.

La ediţia aniversară de sâmbătă s-au făcut peste 220 de rezervări la mese, la acestea adăugându-se şi cei care şi-au găsit un loc printre mesele prietenilor în timpul petrecerii. Oamenii şi-au găsit cu greutate un loc liber în spaţiul de dans, însă acest detaliu a fost trecut cu vederea la un astfel de moment aniversar. Ca de fiecare dată a fost organizată şi nelipsita tombolă, atât doamnele cât şi domnii norocoşi luând premii. 

 

Un public fidel, cu oameni care în timp s-au împrietenit

„<Discoteca de altădată> a fost şi este o iniţiativă a Asociaţiei Juventus, a marii familii care este Juventus. Avem adresele de e-mail ale celor care petrec alături de noi şi îi anunţăm de fiecare dată când are loc o nouă ediţie. Aşa s-a ajuns, în timp, la o petrecere între oameni care se cunosc şi s-au împrietenit, fără însă ca asta să însemne că petrecerea este una exclusivistă şi nu aşteptăm şi alţi suceveni alături de noi”, a mai spus Cornel Grosar.

La ediţia aniversară din weekend printre participanţi s-a numărat şi un bărbat care a venit special de la Bucureşti pentru „Discoteca de altădată”. Acesta a mai participat şi la alte ediţii la care s-a simţit foarte bine şi a ţinut să fie prezent şi la cea aniversară, deoarece urmează să plece din ţară o perioadă îndelungată. 

Cornel Grosar a mai spus că următoarea ediţie va fi în luna noiembrie, după care va urma o a 42-a ediţie specială, în preajma Crăciunului.

În echipa celor care se ocupă de reuşita petrecerilor de la fiecare ediţie un al patrulea nume care trebuie amintit este cel al lui DJ MC Jacky.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 250 de suceveni au sărbătorit cinci ani de „Discoteca de altădată”.
 Vizualizări articol: 4699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
250 de suceveni au sărbătorit cinci ani de „Discoteca de altădată”5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DJ MC Jacky trimis de
(22 oct 2013, 11:20:06
DJ MC Jacky este cel mai slab dj de nunta. Am vazut cum omul asta distruge nunti, impreuna cu Lucian Darie. Nu degeaba l-au dat afara pe darie de la tjazzzz si alte evenimente din striker.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei