Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean l-a sărbătorit pe cel mai vârstnic cetăţean al municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, şi câţiva dintre membrii executivului local l-au sărbătorit pe cel mai vârstnic locuitor al municipiului, Octavia Botezat, o femeie care recent a împlinit 102 ani. Pe Calea Cernăuţi din municipiul Rădăuţi, la numărul 70, există, în vecinătatea căii ferate, o căsuţă mică, veche, dar bine întreţinută, căsuţă în care locuieşte o bătrânică. Zilele trecute, în preajma casei parcaseră mai multe maşini, iar în curtea gospodăriei era o animaţie deosebită, situaţie care reuşise să stârnească interesul vecinilor. Octavia Botezat împlinea frumoasa vârstă de 102 ani. În curtea casei se adunaseră mai multe rude, prieteni şi apropiaţi, care veniseră să o felicite pe bătrână.

 

Olărean: Îmi doresc să particip la cât mai multe evenimente de acest fel

După ce i-au cântat „Mulţi ani trăiască!”, cei care veniseră la aniversare au felicitat-o pe bătrână şi au ciocnit un pahar de şampanie în cinstea Octaviei Botezat. Printre invitaţii centenarei s-a aflat şi primarul municipiului, Aurel Olărean, care i-a înmânat o diplomă de onoare, i-a făcut cadou un tort şi un plic cu „bani pentru lemne, că tot vine iarna”.

„Aşa e frumos, să-i preţuim şi să-i cinstim pe cei care au ajuns la o vârstă memorabilă. Un asemenea eveniment se cuvine să fie cinstit aşa cum se cuvine şi în primul rând vreau să vă mulţumesc că m-aţi invitat la acest moment. În calitate de reprezentant al comunităţii rădăuţene vreau să vă doresc multă sănătate şi putere şi să vă spun că îmi doresc să particip la cât mai multe evenimente de acest fel. Vă rog să primiţi, din partea administraţiei locale, o diplomă de onoare pe care să o aşezaţi acolo unde credeţi dumneavoastră, cât şi o mie de lei, în semn de apreciere, dar şi ca un sprijin oferit la bătrâneţe. V-am mai adus şi un tort, care să vă mai îndulcească aceste vremuri grele pe care le trăim toţi, şi sper că mă veţi invita şi anul viitor la aniversarea dumneavoastră. Mă bucur că la această sărbătoare, familia şi cei apropiaţi sunt aici, lângă dumneavoastră, şi de aceea vreau să vă felicit încă o dată din partea tuturor rădăuţenilor şi să vă doresc toate cele bune”, a spus primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

După ce sărbătorita a ciocnit un pahar de şampanie cu invitaţii, emoţionată de moment, cu ochii înlăcrimaţi, bătrâna centenară a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru că au găsit timp să fie alături de ea, apoi a afirmat că îi aşteaptă şi anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean l-a sărbătorit pe cel mai vârstnic cetăţean al municipiului.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul Olărean l-a sărbătorit pe cel mai vârstnic cetăţean al municipiului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei