Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

O armată de poliţişti, mobilizată în ţigănia de la Mironu, după o bătaie între rude, la un botez

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Efective numeroase de poliţie, în frunte cu o grupă de „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS), au intervenit duminică seară în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, unde mai mulţi romi, rude, s-au încăierat la un botez. Poliţia a identificat nu mai puţin de opt persoane, bărbaţi şi femei, implicate în agresiune. Cinci dintre romi, patru bărbaţi şi o femeie, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, doi dintre ei fiind transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava.  Persoanele implicate în scandal provin din patru familii de romi din localitate: Vâjâilă, Ţucă, Plai şi Moldovan.

“La momentul conflictului, părțile implicate în scandal se aflau sub influența băuturilor alcoolice, acestea fiind și rude”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

La Spitalul Judeţean Suceava au ajuns Niculai Moldovan, în vârstă de 28 de ani, şi Aniţa Vâjâilă, de 40 de ani, diagnosticaţi cu ,traumatism cranio cerebral”, „policontuzionări prin agresiune”, respectiv „traumatism cranio-facial” și „contuzie cervicală”. 

La fața locului au intervenit, pentru restabilirea ordinii, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa, Posturile de Poliţie Capu Câmpului, Păltinoasa şi grupa de intervenţie rapidă de la SAS.

 

Noian de infracţiuni

Conform inspectorului principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, „cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca după examinarea medico-legală a victimelor și stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale să fie încadrată corect fapta comisă și să se dispună procedural”.

În comunitatea de romi de la Mironu încăierările de acest gen sunt la ordinea zilei, iar scandalurile pun probleme deosebite din cauza numărului mare de persoane care se implică în agresiuni. Urmează apoi ameninţări cu moartea între familiile implicate, astfel că de multe ori poliţişti şi jandarmi au fost nevoiţi să rămână în sat pentru ca lucrurile să nu degenereze şi mai mult. De cele mai multe scandalurile de acest gen se încheie cu împăcări la fel de furtunoase şi plângeri retrase de la poliţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O armată de poliţişti, mobilizată în ţigănia de la Mironu, după o bătaie între rude, la un botez.
 Vizualizări articol: 2018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O armată de poliţişti, mobilizată în ţigănia de la Mironu, după o bătaie între rude, la un botez0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei