Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia Rutieră

Aproape 650 de amenzi, după un control cu radare în cascadă pe trei drumuri naţionale din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat o nouă acţiune de control de amploare, cu radare în cascadă, pe trei drumuri naţionale din judeţul Suceava, în trei zile de controale fiind aplicate 645 de amenzi, în valoarea de aproape 150.000 de lei.

Timp de trei zile, în intervalul 20-22septembrie, toate radarele din dotarea poliţiei rutiere au acţionat pe DN 2, de la intrarea în judeţ dinspre Iaşi şi până la Siret, pe DN 17, din Suceava spre Ardeal şi pe DN 2 E, pe porţiunea care face legătura între Fălticeni şi Gura Humorului.

Din cele 645 de amenzi, aproape patru sute au fost pentru depăşirea limitelor de viteză. În 14 cazuri, şoferi care au fost înregistraţi cu o viteză care depăşea cu 50 de km/h limita admisă pe respectiva porţiune de drum au fost lăsaţi şi fără permise de conducere. De altfel, în cadrul acţiunii de control, au fost ridicate nu mai puţin de 27 de permise de conducere. Dacă 14 dintre ele au fost suspendate pentru viteză excesivă, alte 11 au fost ridicate de la şoferi care au fost înregistraţi video în timp ce depăşeau neregulamentar.

Dintre şoferii vitezomani, cea mai mare viteză a fost înregistrată în cazul unui conducător auto din Cluj-Napoca. Levente F., în vârstă de 42 de ani, a fost înregistrat cu 132 de kilometri la oră pe DN 2, în localitatea Vadu Moldovei. El a depăşit cu 72 de km/h limita admisă pe acea porţiune de drum, 60 de km/h.

Mai trebuie amintit că în cadrul acţiunii de control de la finele săptămânii trecute au fost constatate şi şapte infracţiuni. S-au ales cu dosare penale doi şoferi prinşi băuţi, doi care nu aveau permis de conducere, doi care conduceau cu permisele suspendate şi unul care se afla la volanul unei maşini neînmatriculate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 650 de amenzi, după un control cu radare în cascadă pe trei drumuri naţionale din judeţ.
 Vizualizări articol: 2009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Aproape 650 de amenzi, după un control cu radare în cascadă pe trei drumuri naţionale din judeţ5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlu real trimis de
(24 sep 2013, 12:53:48
O banda de hoti, trimisi de niste talhari mai mari, au iesit la drumul mare sa jefuiasca cetateni romani care circula pe asazisele drumuri nationale.
Acesti hoti fara scrupule, analfabeti si grasi, au reusit sa jefuiasca 3 zile strangand o prada consistenta, ei nu au fost prinsi ptr ca toata lumea stie cine sunt si ca la urmatorul ordin vor proceda la fel.
Se mai stie ca nu e o chestiune de vinovat sau nu, toti in calea acestor talhari vor fi prinsi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei