Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târg de joburi

Miile de tineri fără serviciu, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava va organiza, vineri, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment la care sunt aşteptaţi cu prioritate tinerii care nu au un serviciu. Târgul de joburi va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. În momentul de faţă, doar în ceea ce priveşte absolvenţii promoţiei 2013, AJOFM Suceava are înregistrate 2.150 de persoane fără serviciu. Acestora li se adaugă tineri din promoţiile anterioare, dar şi cei care nu au un serviciu, dar nu şi-au depus dosare de şomaj la AJOFM Suceava.

Anca Capverde, purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava, a declarat: „Ultima statistică a datelor referitoare la acest eveniment totalizează, până în prezent, 138 de locuri de muncă vacante în judeţ, din care 67 în municipiul Suceava. Numărul angajatorilor din judeţ care au confirmat participarea la bursă a ajuns la 31, lista fiind deschisă până miercuri, 25 septembrie, la ora 16.00”.

Din oferta de locuri de muncă adunate până acum pentru absolvenţii de şcoli profesionale sunt disponibile posturi de instalator, electrician, mecanic auto, tinichigiu auto sau tâmplar, absolvenţii de liceu pot opta pentru posturi de lucrător comercial, operator calculator, bucătar, ospătar, asistent manager, agent transporturi, agent vânzări, în timp ce pentru studii superioare există deocamdată oferte din specializările inginer electronist, consultant financiar, specialist relaţii publice sau agent de credit.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miile de tineri fără serviciu, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
 Vizualizări articol: 2016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miile de tineri fără serviciu, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei