Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De ce să-l sufoce?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ultima pagină a „Gazetei sporturilor” de ieri dă soluţia pentru victoria Stelei împotriva lui Chelsea: „Sufocaţi-l pe Oscar!”. Dincolo de faptul că dacă nu citeşti decât titlul poţi crede că este o instigare la omor (cu eventuala complicitate a cameristelor de la hotelul unde se vor caza londonezii, fiindcă e relativ uşor să-i pui perna pe faţă unuia care doarme adânc), se naşte fireasca întrebare dacă Oscar este singurul care aleargă ca dementul în contul întregii echipe, ceva de genul lui Bănel Nicoliţă sau Bogdan Stancu. Sau dacă, sufocându-l pe ăla, am rezolvat toate problemele Stelei, precum: ieşirile complet anapoda ale lui Tătăruşanu la mingile pe sus (din care ne-a mai oferit o mostră alaltăieri, la Botoşani), intervenţiile la limita asasinatului ale lui Gardoş (Nu. Nu din răutate, Doamne fereşte, ci doar din prostie pură) ori cele de un haz nebun ale improvizatului fundaş dreapta Prepeliţă, care, în combinaţie cu cursele vijelioase ale colegului de bandă dreaptă, Adi Popa, pe care doar mingea îl încurcă, fac din latura aia a terenului cea mai amuzantă zonă din întreaga Ligă a Campionilor. S-ar mai putea adăuga alte câteva (zeci!) de chestii d-astea care fac din Steuaa a candidată sigură la locul 4 în grupă. Norocos cum îl ştim, Reghe a avut parte de o grupă relativ blândă, din care poate ieşi cu fruntea sus, chiar dacă cu 0 puncte, dar cu golaveraj rezonabil, pe la vreo minus 10-12. Ia gândiţi-vă că putea da peste Bayern, care i-a dat 4 lui Schalke la 3 zile după ce Schalke îi dăduse 3 Stelei. Vedeţi că se putea şi mult mai rău? Revin: îl sufocăm pe Oscar, cu sau fără cameriste. Da' ce faci cu Terry şi cu ăilalţi? Pe Lampard cine-l sufocă? Sau ăstuia îi pregătim SMURD-ul după vreo intrare mai entuziastă a lui Szukala? Până una alta, înainte să-i ia pe stelişti la fugărit toată banda lui Chelsea, i-au alergat de i-au zăpăcit băieţi ăia de la Botoşani, alţii pe care nu-i încurcă multe, dar cu siguranţă mingea. Să zacă în flăcăii ăia, hotărâţi şi-atât, un fel de Chelsea încă neremarcată? Să fie fuga singura cheie a succesului? În cazul ăsta se impune repatrierea de urgenţă a lui Bănel Nicoliţă. Iar dacă nu i-o da UEFA drept de joc, atunci măcar să-l legitimeze Steaua pe Forrest Gump.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce să-l sufoce?.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
De ce să-l sufoce?2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei