Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 171 (5378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cel mai mare hipermarket

La aniversarea de cinci ani, Auchan Suceava s-a modernizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând cu luna iulie, locuitorii din judeţul Suceava şi împrejurimi au noi motive să își facă cumpărăturile în cel mai mare hipermarket din oraș. La împlinirea a cinci ani de existenţă pe meleagurile Sucevei, întregul magazin a fost remodelat, iar gama de produse a devenit și mai mare, politica specială, de prețuri mici la toate produsele, în fiecare zi, fiind păstrată şi chiar întărită.

Extinderea gamei de produse a fost diferită de la o zonă la alta, cele mai mari creșteri fiind în cazul produselor de consum curent (cafea, bomboane și ciocolată, desert, cereale), dar și în cazul alimentelor pentru bebeluși sau al băuturilor. Odată cu remodelarea, au fost create sau dezvoltate zone speciale, precum: raionul vrac, căruia i-a fost mărit spațiul cu 50%, universul bebe, casa vinurilor, whisky shop, universul animalier, standul cu produse pentru machiaj și zona de frumusețe sau raionul cu produse bio, fără gluten, dietetice, internaționale. De asemenea, a fost creat Universul Multimedia, precum și noul concept Electro Auchan – electrocasnice ieftine zi de zi.

„La aniversarea celor cinci ani de existență în Suceava, am modernizat hipermarketul Auchan și am pregătit pentru suceveni o gamă și mai mare de produse, cel mai bun confort la cumpărături și cele mai bune prețuri. Alături de întreaga echipă Auchan Suceava doresc să le mulțumesc tuturor clienților pentru încrederea acordată și pentru fidelitatea de cinci ani. Suntem onorați să le oferim în fiecare zi <diferența Auchan> în cadrul unui magazin modern, confortabil și cu adevărat ieftin”, a declarat Lucian Vacariuc, directorul hipermarketului Auchan Suceava.

Politica de discount generalizat practicată de Auchan, „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, este completată de punerea la dispoziţia clienţilor a peste 3.500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate-preţ, peste 300 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac şi numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată.

 

Peste 45.000 de produse alimentare şi nealimentare, într-un spaţiu de vânzare de 8.000 de mp

Cu o suprafaţă netă de vânzare de 8.000 de metri pătraţi, Auchan Suceava vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu peste 45.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei, textile, produse nealimentare, electronice și electrocasnice, dar și produse destinate animalelor de companie.

Hipermarketul Auchan Suceava are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii pot găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan”, asigură zilnic toate produsele căutate de suceveni, proaspete, de calitate şi ieftine.

Situat în partea de est a orașului, în cadrul Iulius Mall, hipermarketul Auchan beneficiază de un acces simplu și rapid, direct din Calea Unirii. În cadrul centrului comercial, clienţii au la dispoziţie o parcare mare, modernă, cu 1.350 de locuri, și bine organizată. Clienţii pot ajunge la magazin utilizând și transportul public, liniile de autobuz 2, 3, 4, 21, 28 sau de maxi taxi 16,17, 22, 30.

La Auchan Suceava lucrează peste 270 de suceveni formaţi și specializaţi în diferite meserii caracteristice unui hipermarket, care au beneficiat de programele de instruire Auchan, fiind pregătiţi să îşi întâmpine clienţii cu amabilitate, profesionalism şi cu zâmbetul pe buze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La aniversarea de cinci ani, Auchan Suceava s-a modernizat.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La aniversarea de cinci ani, Auchan Suceava s-a modernizat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei