Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 171 (5378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Impact puternic

Îşi ducea fiica la facultate la Cluj-Napoca şi a ajuns la spital la Bistriţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ghinion teribil pentru un bărbat din Pojorâta şi pentru familia acestuia. George Horga a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean Bistriţa după ce maşina pe care o conducea a fost lovită violent de un alt autoturism care a intrat pe contrasens. Accidentul s-a produs în localitatea Mijlocenii Bârgăului, pe drumul naţional DN17, care face legătura între Bucovina şi Ardeal.

"Un şofer de 28 de ani, din Bistriţa, care circula dinspre Bistriţa spre Vatra Dornei, a ajuns cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un alt autoturism, înmatriculat în judeţul Suceava, care circula regulamentar din sens opus. Bărbatul din Bistriţa spune că ar fi adormit la volan. În urma impactului, un bărbat de 47 de ani din judeţul Suceava, aflat la volanul autoturismului cu care s-a ciocnit maşina înmatriculată în Bistriţa-Năsăud, a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital, cu fracturi. De asemenea, au fost rănite patru persoane care se aflau în acelaşi autoturism cu el - soţia lui şi trei fete din Pojorâta, respectiv încă o victimă se afla în celălalt autoturism. Rănile celor cinci nu sunt atât de grave, dar toţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru îngrijiri", a declarat Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud.

George Horga mergea spre Cluj-Napoca, acolo unde trebuia să ajungă cu fiica lui pentru ca aceasta să se înscrie la facultate. În maşină se mai afla soţia ghinionistului din Pojorâta şi încă două prietene ale fetei, care trebuiau să se înscrie tot la facultate.

Poliţia Bistriţa-Năsăud a demarat o anchetă în acest caz, iar, pe durata realizării măsurătorilor, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi ducea fiica la facultate la Cluj-Napoca şi a ajuns la spital la Bistriţa.
 Vizualizări articol: 2893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Îşi ducea fiica la facultate la Cluj-Napoca şi a ajuns la spital la Bistriţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei