Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 171 (5378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A doua etapă

38 de elevi suceveni au fost admişi la liceu după cea de-a doua repartizare computerizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cursul zilei de ieri s-au făcut publice rezultatele celei de-a doua etape de admitere în învăţământul liceal de stat, repartizarea computerizată făcându-se în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de preferinţele elevilor înscrise în fişa de opţiuni.

Doar 38 de candidaţi s-au înscris şi şi-au depus opţiunile pentru admiterea în liceu, pentru a-şi adjudeca unul din cele 1.309 locuri rămase neocupate după prima repartizare computerizată, care a avut loc în data de 15 iulie. Toţi cei 38 au fost declaraţi admişi la finele celei de-a doua etape de admitere. 

Printre cei 38 de absolenţi admişi se numără şi o elevă a Şcolii Gimnaziale “Jean Bart” Suceava, cu media de admitere 9,01. Nouă din totalul celor care au fost repartizaţi la liceu în cadrul celei de-a doua etape au notele de admitere între 7 şi 7,99, 14 au medii aparţinând intervalului 6-6,99, 13 au medii de admitere între 5 şi 5,99, iar un alt absolvent a fost admis cu o notă mai mică de 5.

16 absolvenţi au fost admişi la Colegiul “Andronic Motrescu” Rădăuţi, opt la Colegiul Tehnic Rădăuţi, cinci au fost admişi la Colegiul “Vasile Lovinescu” Fălticeni, câte doi la Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, Liceul Tehnologic Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc şi câte unul la CT “Mihai Băcescu” Fălticeni, Liceul Tehnologic “Nicolai Nanu” Broşteni şi CN “Spiru Haret” Suceava.

La a doua etapă a repartizării computerizate au putut participa candidaţii din seria curentă, indiferent de vârstă, şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013-2014, şi care au participat şi au rămas nerepartizaţi după prima etapă, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere.
Astăzi, absolvenţii de gimnaziu care au participat la a doua etapă a admiterii la liceu  trebuie să îşi depună dosarele la unitatea de învăţământ unde au fost repartizaţi.

De asemenea, în perioada 29 iulie - 1 august 2013, comisiile de admitere vor analiza şi cazurile speciale ale absolvenţilor învăţământului gimnazial care au studiat în străinătate şi, din această cauză, nu au participat la evaluarea naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a. Pentru aceşti absolvenţi, la media generală de absolvire a gimnaziului se iau în calcul doar rezultatele obţinute în anii de studiu parcurşi în România.
În cazul celei de-a treia etape de admitere, metodologia de organizare va fi diferită. Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nici o etapă de admitere, cei care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 38 de elevi suceveni au fost admişi la liceu după cea de-a doua repartizare computerizată.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
38 de elevi suceveni au fost admişi la liceu după cea de-a doua repartizare computerizată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei