Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 171 (5378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe terasa unui hotel

Fiul şefului Partidei Romilor Suceava, reţinut de poliţie, după ce ce a făcut scandal la petrecerea zilei de naştere a copilului său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vatra Dornei, Cezar Virgil Pohoaţă,fiul şefului filialei judeţene a Partidei Romilor, Virgil Pohoaţă, şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în arestul poliţiei, după un scandal monstru făcut pe terasa unui hotel din localitate, chiar la petrecerea zilei de naştere a copilului său.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, miercuri, în jurul orei 14.30, la 112 s-a primit un apel telefonic prin care se anunţa că la terasa unui bar din hotelul Carol din localitate are loc un scandal.

La faţa locului a fost identificat scandalagiul, în persoana lui Cezar Virgil Pohoaţă, care, din primele concluzii ale poliţiştilor, „ și-a ameninţat atât soția, de care este despărțit în fapt de aproximativ două luni, cât și alte persoane aflate pe terasa unde se serba ziua unuia dintre copiii agresorului”. Bărbatul de 36 de ani şi-a lovit la un moment dat cu un scaun peste spate soacra, Euzebia U., în vârstă de 60 de ani.

Virgil Cezar Pohoaţă a fost imobilizat de către un adult care se afla pe aceeaşi terasă, însă scandalagiul a reuşit să scape şi să-l ameninţe pe respectivul cu un brici.

Poliţiştii i-au pus cătuşele fiului preşedintelui Partidei Romilor Suceava, acuzându-l de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port ilegal de obiect tăietor.

La întreaga scenă au asistat mai mulţi copii, dar şi părinţii acestora care se aflau la petrecerea aniversării fiului agresorului, precum şi alte persoane care erau pe terasă.

Virgil Cezar Pohoaţă a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după o noapte petrecută într-o celulă a poliţiei judeţene, ieri a fost dus în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

După audieri, procurorul de caz a decis să-l lase în libertate pe bărbatul de 36 de ani, luând însă faţă de acesta măsura preventivă a interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru următoarele 30 de zile.

De asemenea, procurorul l-a avertizat pe Pohoaţă că nu are voie să ia legătura cu persoanele cu care a avut conflictul de acum două zile, în caz contrar urmând să ceară instanţei de judecată măsura arestării preventive.

 

Încă un scandal, de data aceasta cu focuri de armă, în plină zi, pe stradă

Fiul şefului filialei judeţene a Partidei Romilor nu este la primul scandal în care este implicat.

Anul trecut, în mai,  Cezar Virgil Pohoaţă a fost protagonistul unui episod violent care s-a încheiat cu focuri de armă şi dosar penal la poliţie.

Povestea s-a petrecut în plină zi, pe stradaAleea Dornelor, din municipiul Vatra Dornei, unde bărbatul de 36 de ani s-a întâlnit cu un alt localnic, Mihai Murja, cu care are un conflict mai vechi legat de o datorie nerestituită.Iniţial, între cei doia avut loc odiscuţie contradictorie, după care fiecare s-a urcat în maşina personală.

Din datele transmise la vremea respectivă de poliţie,rezultă că Virgil Cezar Pohoaţă a frânat brusc, a schimbat direcţia în marşarier şi s-a izbit în maşina celui care i-ar datora o sumă de bani. A coborât apoi din maşina sa şi s-a îndreptat ameninţător spre autoturismul lui Murja. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile din cauciuc şi a tras de trei ori, prin geamul lateral, alungându-l pe Pohoaţă.

După acel episod, poliţia le-a făcut dosar penal atât lui  Cezar Virgil Pohoaţă, pentru distrugere şi ameninţare, cât şi celuilalt protagonist, pentru uz de armă neletală fără drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul şefului Partidei Romilor Suceava, reţinut de poliţie, după ce ce a făcut scandal la petrecerea zilei de naştere a copilului său.
 Vizualizări articol: 3643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Fiul şefului Partidei Romilor Suceava, reţinut de poliţie, după ce ce a făcut scandal la petrecerea zilei de naştere a copilului său3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei