Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, acuză batjocura de la evaluarea naţională şi bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, la Suceava, că ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în România, la evaluarea naţională a elevilor de clasa a VIII-a şi la examenul de bacalaureat, a fost o adevărată batjocură. Neamţu a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în locul unui exemplu de creştere a nivelului de exigenţă şi a unei demonstraţii de maturitate a procesului psihologic, românii au avut parte de un „alarmism artificial construit”.

„Ce am văzut în ultimele zile a fost o batjocură la examenul de capacitate, pe care copiii de 14 ani îl dădeau cu teme pe care copiii de 7 ani le-ar fi rezolvat fără probleme, dar şi batjocura numită bacalaureat, unde am văzut şi implicarea SRI. Asta într-un context de alarmism artificial construit de premierul Victor Ponta, pentru a mima o foarte riguroasă supraveghere a procesului de evaluare. Toate aceste lucruri arată formele fără fond care definesc politica socialistă”, a spus Neamţu.

În aceeaşi conferinţă de presă, liderul Partidului Noua Republică a continuat cu acuzaţiile de plagiat la adresa premierului României, Victor Ponta, precizând că acesta nu poate fi un exemplu pentru elevii români. Neamţu a arătat că departamentul de comunicare şi documentare al partidului pe care îl conduce a depistat „sursa ultimă a furtului calificat comis de Victor Ponta” pentru lucrarea publicată de către acesta „Curtea Penală Internaţională”. Mihail Neamţu a spus că peste 130 de lucrări dintr-o lucrare cu acelaşi titlu apărută în Franţa în anul 2000, semnată de doi universitari francezi, se regăsesc în cartea lui Victor Ponta. El a arătat că nu va renunţa să demaşte acest plagiat, deşi Parchetul General nu l-a recunoscut.

Mihail Neamţu s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute la Suceava şi Rădăuţi pentru a susţine conferinţele „Sclavie sau Libertate?”. În Suceava, Organizaţia Judeţeană a Partidului Noua Republică este condusă de Leonard Dumitru Vlad, iar vicepreşedinte este Marius Eşi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, acuză batjocura de la evaluarea naţională şi bacalaureat.
 Vizualizări articol: 1812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, acuză batjocura de la evaluarea naţională şi bacalaureat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADEVARAT trimis de
( 8 iul 2013, 12:06:48
batjocora vine de la cei ce-ai trăiesc adolescenta în cluburi,care cred ca tinerețea înseamna nopți cu beții și sex de la vârste fragede un liceu poate fi absolvit cu un caiet de 48 de file la brâu! propun sa fie o singura proba la bacbig grinICTAREA UNUI TEXT SCURT DIN ION CREANGA ȘI VE-TI VEDEA CA PESTE 50% VOR PROMOVA CE-I DREPT NU CU NOTE MARI DAR VOR AVEA O MICA ȘANSA! PANA LA VREMU8RI MAI BUNE TRĂIASCĂ ȘPAGA ȘI TÂNĂRA (DE)GENERAȚIE PREGĂTITA SA RIDICE TARA SA O CUREȚE DE CORUPȚIE PRIN CINSTE EXEMPLARA,MUNCA ,CONȘTIINCIOZITATE,DEVOTAME ,STUDIU ȘI MAI ALES DISCIPLINA!
1.1  RE: ADEVARAT trimis de
( 8 iul 2013, 12:38:26
EU v-oi vedea
TU ve-i vedea
EL(Ion Creangă) v-a vedea
NOI v-om vedea
VOI ve-ti vedea
EI(ELE) v-or vedea
Nu mai pricep...și eu am făcut școala pe timpul răposatului, dar parcă nu se scria așa...
1.2  RE: ADEVARAT trimis de
( 8 iul 2013, 14:52:39
Intrebare.
Dar de la cei care au norocul ca nevasta sa le fie vice la bac? Si sunt posesori de scoli inalte. private, pe bani "fara numar, fara numar" ca-s manelisti convinsi tovarasi fosti secu, cu amante si copii de la amante.
Iar to+anta de nevasta, tolereaza, ca malaiesu' e malaies, deh. In plus e si vice la bac.
2.   Schimbati! trimis de
( 8 iul 2013, 12:11:50
CEA MAI BUNA FORMA DE ÎNVĂȚĂMÂNT CARE DĂDEA ȘANSE NUMAI LA VALORI ȘI NU LA SECĂTURI ESTE CEA DE PE VREMEA LUI CEAUȘESCU.TREBUIA PĂSTRAT CE E BUN ,O SELECȚIE RIGUROASA A VALORILOR, CALITATEA DE ATUNCI A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ROMANESC FIIND RECUNOSCUTA ÎN LUME !
3.   Comentariu trimis de
( 8 iul 2013, 12:37:19
batjocora vine de la cei ce-ai trăiesc adolescenta în cluburi,care cred ca tinerețea înseamna nopți cu beții și sex de la vârste fragede un liceu poate fi absolvit cu un caiet de 48 de file la brâu! propun sa fie o singura proba la bacalureat DICTAREA UNUI TEXT SCURT DIN ION CREANGA ȘI VE-TI VEDEA CA PESTE 50% VOR PROMOVA CE-I DREPT NU CU NOTE MARI DAR VOR AVEA O MICA ȘANSA! PANA LA VREMURI MAI BUNE TRĂIASCĂ ȘPAGA ȘI TÂNĂRA (DE)GENERAȚIE PREGĂTITA SA RIDICE TARA SA O CUREȚE DE CORUPȚIE PRIN CINSTE EXEMPLARA,MUNCA ,CONȘTIINCIOZITATE,DEVOTAMENT,ONOARE ,STUDIU ȘI MAI ALES DISCIPLINA!

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
4.   Comentariu trimis de
( 8 iul 2013, 13:08:09
Sa nu uitam faptul ca domnul Neamtu a avut si o conferinta la Casa de Cultura la care si-au facut simtita prezenta aproximativ 100 de persoane. Filiala din Suceava este in plin proces de dezvoltare.In viitorul apropiat, cu siguranta, vor avea un cuvant de spus la nivel local.
5.   STAPLER trimis de
( 9 iul 2013, 04:46:14
FRUNZULITA ,SOLZ DE PESTE /UITE PROSTUL CUM CITESTE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei