Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ALEGE INTELIGENT!

LICENŢIAT ÎN DREPT LA UNIVERSITATEA „DANUBIUS”

Vrei să deviiavocat, magistrat, funcţionar public, notar, mediator, jurist, executor judecătoresc, poliţist, grefier, consilier de probaţiune, expert vamaletc.?  Trebuie să te îndrepţi către Facultatea de Drept!

Paleta ocupaţională oferită absolventului acestei Facultăţi este foarte amplă. Instituţiile publice şi private au nevoie de jurişti . Atâta timp cât există societate există conflicte care, de multe ori nu pot fi soluţionate doar între părţi. Şi atunci apelăm la poliţist (plângere), apoi intervine sau nu procurorul, apoi avem nevoie de mediator sau de avocat care va susţine cauza în faţa unui judecător. În acest lanţ, putem avea nevoie, în funcţie de speţă (cauză) şi de executor judecătoresc, de criminalist, de expert carte funciară, de notar etc.

Pentru IF, FR sau ID?

IF – învăţământul cu frecvenţă presupune participarea la activităţile de curs şi de seminar.

FR – învăţământul cu frecvenţă redusă, caz în care participi  doar la activităţile aplicative obligatorii, orele de predare fiind înlocuite cu cele de studiu individual.

ID -  învăţământ la distanţă estecaracterizat de întâlniri periodice tutoriale.  Întreaga comunicare dintre student şi profesor este realizată pe Platforma Sakai, Universitatea „Danubius” fiind una dintre puţinele instituţii de învăţământ superior care exploatează cu maximă eficienţă şi responsabilitate această platformă electronică de învăţământ.

Profesori - parteneri care te învaţă să înveţi

Una dintre cele mai bune Facultăţi de Drept din România, recunoscută la nivel european pentru cadrele didactice de excepţie care au modelat în decursul celor douăzeci şi unu de ani mii de profesionişti în domeniul juridic "Danubius" şi-a premiat absolvenţii de marcă la 20 de ani de la înfiinţare, De la "Danubius" la Baroul din Padova: O gălăţeancă, avocat de succes în Italia.

Un beneficiu major de care se bucură studenţii acestei Facultăţi este accesul la experienţa practică a profesorilor , majoritatea  dascălilor fiind practicieni cu experienţă îndelungată în domeniul juridic: judecători, avocaţi, notari, executori, poliţişti, înalţi funcţionari publici etc. Astfel, studenţii sunt mereu cu un pas înaintea teoriei pe care şi-o însuşesc repede  prin puterea celui mai actual studiu de caz întors pe toate părţile, studenţii fiind stimulaţi să joace pe scena proceselor simulate toate rolurile dintr-un proces: parte vătămată, parte responsabilă civilmente, pârât, reclamant, avocat, grefier, judecător etc.

Practică în instanţe, cabinete de avocatură, de notariat, de mediere şi în instituţii publice Numeroasele parteneriate încheiate de Facultatea de Drept şi cabinetele de avocatură, de notariat, de mediere dar şi cu instituţiile publice, oferă posibilitatea studenţilor de a face stagii de practică în diferite domenii specifice profesiei de jurist, descoperind de timpuriu cariera potrivită.

Dezbateri cu profesionişti

Periodic, studenţii Facultăţii de Drept sunt implicaţi în dezbateri faţă în faţă cu specialişti din domeniul juridic. Cu aceste ocazii, studenţii au posibilitatea de a afla despre noi profesii în domeniul juridic, de perspectivă, născute din dinamica relaţiilor sociale, profesii către care merită să se îndrepte, fiind insuficient acoperite cu specialişti. Specialist în achiziții publice – profesie pentru viitor, Direcţia Generală Anticorupţie. Prezent şi perspective în viziunea studenţilor danubieni, Executarea silită: primul episod din lungmetrajul PERSPECTIVE, Workshop cu Prof. univ. dr. Tudorel B. BUTOI – SEVERIN.

Taxa depinde de student!

Pentru studiile universitare de licenţă la Facultatea de Drept taxa este de 2400 de Ron şi poate fi achitată în trei tranşe. Nu este deloc mult, hotărârea şi performanţa studentului determinând reduceri semnificative ale taxei sau chiar scutirea de plata acesteia dacă: - se înscrie în prima sesiune de admitere;- achită integral, într-un anumit  termen; - are media de cel puţin 9, 30 la Bacalaureat – nu achită taxa primului an de studiu; - obţine medii mari, peste  9.00, în cursul anilor de studiu – taxa este redusă procentual, în funcţie de media obţinută;- dacă îndeplineşte anumite condiţii prevăzute pentru bursele sociale!

Mai multe informaţii despre admiterea la Facultatea de Drept a Universităţii „Danubius” găseşti la admitere.univ-danubius.ro

 

Ana Alina Dumitrache
Șef Birou Relații Publice
Universitatea Danubius
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LICENŢIAT ÎN DREPT LA UNIVERSITATEA „DANUBIUS”.
 Vizualizări articol: 2773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
LICENŢIAT ÎN DREPT LA UNIVERSITATEA „DANUBIUS”3.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei