Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cel mai ieftin mod de a slăbi: consumul de apă

Cercetătorii au concluzionat că niciuna dintre soluţiile găsite până în prezent pentru pierderea în greutate nu este la fel de eficientă şi în acelaşi timp ieftină precum consumul de apă.

Un studiu recent arată că adulţii care beau două pahare de apă înainte de a mânca pierd cu aproape 2 kilograme mai mult decât cei care nu consumă apă înainte de masă, scrie dailymail.co.uk.

Cercetarea a fost inclusă într-un raport cu 11 studii asupra impactului pe care consumul de apă îl are pentru diete, trei dintre acestea arătând că apa ajută la pierderea în greutate.

Brenda Davy, profesor la Universitatea Virginia Tech din SUA, spune că apa ajută la diminuarea senzaţiei de foame şi la reducerea absorbţiei de calorii.

Această concluzie este susţinută de un alt studiu care arată că femeile care consumă mai multă apă în timpul dietei slăbesc mai mult decât cele care beau sub un litru de apă pe zi.

Rebecca Muckelbauer, cercetător la Şcoala de Sănătate Publică din Berlin, a coordonat noile studii referitoare la consumul de apă şi este de părere că senzaţia de saţietate este motivul pentru pierderea mai mare în greutate.

Institutul de Medicină recomandă ca adulţii să consume aproximativ 2,5 litri de lichide în fiecare zi, însă acest total poate proveni din alimente, apă sau alte băuturi.

Deşi studiile arată că apa ajută la pierderea în greutate, acestea nu demonstrează că oamenii care beau mai multă apă sunt mai slabi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai ieftin mod de a slăbi: consumul de apă.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai ieftin mod de a slăbi: consumul de apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei