Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiție

Bază de agrement cu piscine și terenuri de sport în valoare de 12,7 milioane de lei la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni va construi, cu fonduri europene, o bază de agrement cu piscine, terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii în zona parcului de lângă iaz. Proiectul intitulat „înființare infrastructură de agrement Nada Florilor”, în valoare de 12,739 de milioane de lei, a fost depus la finele săptămânii trecute la Agenția de Dezvoltare Nord-Est de la Piatra Neamț.

Potrivit primarului Cătălin Coman, proiectul vizează construirea unei piscine acoperite în suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați, construcție care va beneficia de centru SPA și săli de agrement, de  trei bazine în aer liber, unul de 325 de metri pătrați și adâncime de patru metri dotat cu trambuline pentru sărituri, un bazin de 75 de metri pătrați și adâncime de un metru pentru copii și un bazin pentru adulți de 300 de metri pătrați dotat cu tobogane. Complexul de agrement va mai conține un teren de sport de 800 de metri pătrați, pentru fotbal, tenis de câmp, volei și baschet, parcări, alei pietonale, o pistă pentru biciclete, o cascadă, bănci și sistem de iluminat modern.

Primarul de Fălticeni a subliniat că municipalitatea va mai construi în zona respectivă, dar pe alt proiect, locuri de joacă pentru copii și va reabilita teatrul de vară, care acum este în paragină. Din valoarea totală a proiectului de 12,739 de milioane de lei, 12,352 de milioane reprezintă suma eligibilă, adică banii nerambursabili de la Uniunea Europeană, și 311.622 de lei suma neeligiblă care urmează a fi acoperită de municipalitate.

„Am muncit foarte mult la acest proiect care are peste 1.000 de pagini. Am făcut documentația în zece zile, în condițiile în care un asemenea proiect se face cam în șase luni. Ne-am mobilizat toți specialiștii de la primărie, cei de la firma de consultanță de la Iași și am reușit să facem un lucru care va fi benefic pentru oraș. În primul rând va crea noi locuri de muncă, va atrage turiști care își vor cheltui banii la noi și nu în ultimul rând va fi un loc de agrement pentru locuitorii municipiului Fălticeni”, a spus Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bază de agrement cu piscine și terenuri de sport în valoare de 12,7 milioane de lei la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bază de agrement cu piscine și terenuri de sport în valoare de 12,7 milioane de lei la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Investitii trimis de
( 8 iul 2013, 11:46:39
Si sucevenii vor beneficia de un mare parc de agrement la CIMITIRUL PACEA .ESTE UN PROIECT AMPLU DE CARE VOR BENEFICIA TOTI SUCEVENII,MAI ALES PRIN FAPTUL CA SUCEAVA ARE CEL MAI RIDICAT NIVEL DE TRAI DIN ROMANIA SI DE CE NU DIN EUROPA MEDIEVALA a mai spus edilul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei