Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Tur de forţă

Senatoarea Steliana Vasilica Miron, la Zilele Humorului şi la Zilele Rădăuţiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea PP-DD Steliana Vasilica Miron a fost singurul parlamentar sucevean care a fost alături de rădăuţeni cu ocazia zilelor oraşului, manifestare care s-a derulat timp de trei zile.

Chiar dacă nu este parlamentar în colegiul în care se află şi municipiul Rădăuţi, Steliana Vasilica Miron a ţinut să fie alături de oamenii din urbea în care trăieşte.

Prezenţa senatoarei a fost remarcată de oamenii prezenţi la acţiunile de la Rădăuţi, care au ţinut să se fotografieze alături de Steliana Vasilica Miron. Rădăuţenii au profitat de această întâlnire pentru a-i cere parlamentarului care reprezintă interesele locuitorilor din zona de munte a judeţului Suceava să facă demersuri pentru a impulsiona autorităţile de la Bucureşti pentru a sprijini mai mult această zonă a ţării.

„Am fost plăcut surprinsă de modul în care au interacţionat oamenii cu care m-am întâlnit şi am vorbit. Chiar dacă nu îi reprezint pe oamenii din Rădăuţi în Parlamentul României, sunt alături de ei în orice problemă, iar uşa cabinetului meu senatorial le este deschisă mereu. Am dorit să fiu alături de oameni la această manifestare, un moment de relaxare şi veselie pe care rădăuţenii îl meritau din plin. Sper să se mai organizeze şi alte acţiuni similare, numărul mare de participanţi făcându-mă să cred că oamenii îşi doresc aşa ceva”, a precizat senatoarea Steliana Vasilica Miron.

Şefa Organizaţiei Judeţene a PP-DD Suceava a fost prezentă ieri şi la Gura Humorului, acolo unde s-au derulat, de asemenea, zilele oraşului. Gura Humorului face parte din colegiul pe care Vasilica Steliana Miron îl reprezintă în Parlamentul României, iar senatoarea a ţinut să fie alături şi de oamenii din această zonă care au sprijinit-o în campania electorală de anul trecut. Aici, Steliana Vasilica Miron a făcut parte din juriul „Barabulei de Aur”, secţiunea desert, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, Nicuşor Coroamă, participant la Master Chef, precum şi de Iurie Levcic, de la Cernăuţi.

„Mi-a făcut o plăcere deosebită să fiu în rândul acestor oameni minunaţi şi ţin să-i felicit pentru organizarea ireproşabilă a unui eveniment care tine să devină o tradiţie pentru această zonă”, a completat Steliana Vasilica Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Vasilica Miron, la Zilele Humorului şi la Zilele Rădăuţiului.
 Vizualizări articol: 2408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Senatoarea Steliana Vasilica Miron, la Zilele Humorului şi la Zilele Rădăuţiului3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 iul 2013, 14:28:47
unde-i streaptease şi rachiu..hop şi Vasilica
chiar dacă-s puştani cu vârste din 3 cifre-n show
a ţinut un speeach ? a-nceput cu: dă-mi sticla ?
au fost ropote de aplauze ? bah, a fost m i ş t o uhappy

tuningul politic mă amuză, la naiba
s-ar putea copchila asta să "mulgă" şi legi bune
s-ar putea ,printre mustelide, ea să fie zgaiba
s-ar putea să facă bine..cine poate spune ?! ?!happy

2.   De ce ne-am bucura ? trimis de
( 8 iul 2013, 16:19:34
Am fost si eu la G.H. mai mult din curiozitate si am constatat ca singurii care se bucurau erau mai marii locului si ai judetului . Sincer , am vazut multa amaraciune si deznadejde pe fetele bucovinenilor . Am remarcat un lucru surprinzator : dupa o interpretare a unui cantec popular , spectatorii au uitat sa mai aplaude ... am ramas mut !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei