Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 71 (5278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Primăria Fălticeni pregăteşte o nouă strategie de promovare a Muzeului „Ion Irimescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria din Fălticeni pregăteşte o nouă strategie de promovare a Muzeului de Artă „Ion Irimescu”. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că noul plan de marketing vizează atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori la Muzeul „Ion Irimescu”, în care este expusă cea mai mare colecţie de autor din ţară. Cătălin Coman a spus că o nouă strategie de promovare este absolut necesară, având în vedere că în momentul de faţă numărul vizitatorilor este foarte mic. El a arătat că în primele două luni ale acestui an, Muzeul „Ion Irimescu” a avut încasări de doar 68 de lei.

„Din păcate, acum nu există o strategie de promovare, sau dacă este ea nu e funcţională. Nu e normal ca Muzeul Irimescu să aibă încasări de 68 de lei în două luni. Din acest motiv ne gândim la o promovare mai intensă”, a spus primarul din Fălticeni. Cătălin Coman a declarat că deja au fost trimise materiale promoţionale la unităţile de învăţământ din mai multe oraşe din judeţul Suceava, astfel încât Muzeul „Ion Irimescu” să fie inclus în excursiile la care elevii suceveni vor participa în perioada 1 – 7 aprilie a.c., când va avea loc „Săptămâna altfel”.

Coman a spus că Primăria Fălticeni cheltuieşte în fiecare an 300.000 – 400.000 de lei pentru întreţinerea Muzeului „Ion Irimescu” şi că ar fi de dorit ca măcar 10% din această sumă să fie acoperită din încasările de la vizitatori.

Muzeul de Artă ”Ion Irimescu” a fost redeschis recent, după o pauză de opt ani, timp în care a fost supus unor lucrări de reabilitare. Investiiile au fost făcute printr-un proiect european în valoare de 5,6 milioane de lei, fiind realizate lucrări de reabilitare a infrastructurii, restaurarea a aproape 1.400 de metri pătraţi de spaţii interioare, montarea unui lift şi refacerea aleilor carosabile şi pietonale.
În Muzeul de Artă „Ion Irimescu” sunt expuse 301 de lucrări ale maestrului Ion Irimescu, 274 de lucrări de grafică şi 1.143 de cărţi de artă. Taxa de vizitare a muzeului este de opt lei pentru adulți, doi lei pentru elevi și studenți și patru lei pentru grupuri organizate.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni pregăteşte o nouă strategie de promovare a Muzeului „Ion Irimescu”.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni pregăteşte o nouă strategie de promovare a Muzeului „Ion Irimescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Muzeu trimis de
(27 mar 2013, 13:21:44
cel mai frumos lucru ar face dl.Primar al Falticeniului, ca , in cel mai scurt timp, sa dea afara PP DD din casa Ion Creanga.......RUSINE primarului pt. aceasta inchiriere......sau Comitetului de Cultura cum Dumnezeu se mai cheama ac.institutie....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei